Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? 3 Kasım

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? 3 Kasım
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha tamamlanıyor. Beş gün boyunca devam eden heyecanın ardından bugün kazanan ve kaybeden açıklanacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? 3 Kasım puanları...

Nursel Ergin'in sunumu ve birbirinden iddialı dört takımın rekabeti ile her gün Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesiden itibaren süren mücadelenin ardından bugün bir kazanan bir de kaybeden olacak. Yeni gelin baklavası yapılacak bölümde yarışmacılar gelinlikle mutfaklarının başına geçecek ve hünerlerini sergileyecek. Gözler Nursel Ergin'de. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? 3 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Bugün haftanın son bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da cuma öncesi Yeşim 64 puanla zirvede yer alıyor. Aleyna 53 puanla ikinci. Tuğba'nın 43, Ezgi'nin de 37 puanı var.

Yeşim: 46+18 = 64
Tuğba: 34+9 = 43
Ezgi: 32+5 = 37
Aleyna: 42+11 = 53

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Kasım

Dört takımın kazanan olabilmek adına verdiği mücadelenin sonucunun merak edildiği Gelinim Mutfakta'da en yüksek puana sahip isim Yeşim. Ardından 11 puan farkla Aleyna geliyor. En az 12 fark atması gerektiği anlamı taşıyor. Ancak bunu başarabilecek mi soru işareti. Yeşim şu an birinciliğin en büyük favorisi. Çok büyük bir aksilik yaşanmazsa altın bilezikleri koluna takmaya çok yakın.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 3 Kasım

Zirve kadar gidecek isim de merakla bekleniyor. Şu ana kadar topladığı puanlarla rakiplerini geride bırakmayı başaramayan Ezgi, 37 puana sahip. Tuğba ise 43 puanla kendisine çok yakın. Eğer gün sonunda 7 puanlık bir fark olursa Ezgi programda kalacak. Aksi takdirde kendi gitmiş olacak. Gelinim Mutfakta 3 Kasım Cuma günü elenen yarışmacı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.