Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Ağustos Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Ağustos Pazartesi puanları
Kanal d'de 6'ıncı sezonuna başlayan Gelinim Mutfakta, yeni haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Bölüm sonundaki puan durumu da merak konusu. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer almaktadır.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiğini Gelinim Mutfakta, yeni sezona merhaba dedi. Heyecan fırtınası devam ediyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde yine kıran kırana bir rekabet seyircilerin karşısında olacak. Her anı lezzet dolu ve eğlenceli programın yeni bölümünde gözler gün sonunda olacak. Kayınvalideler ve Nursel Ergin, birinciyi belirleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Fatma ve ve Emine katılıyor

Geçen hafta finalinde elenen isim Melike ve kayınvalidesi olmuştu. Bugün ise gelin Fatma ve kayınvalidesi Emine, rakipleri ile tanışarak birincilik adına mücadele verecek. Fatma, kayınvalidesine çeyiz nedeniyle tepki gösterirken Emine ise buraya kendisini rezil etmeye çalışmak için geldiği iddiasında bulundu.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yaşanacak rekabetin ardından gözler final etabına çevrilecek. Kayınvalidelerin puanlayacağı tabakların ardından Nursel Ergin birinciyi açıklayacak. Kazanan isim belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

Tuğba:
Elif:
Ayşegül:
Fatma:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.