Eşim Benzerim Yok Ceren Keskin kimdir? Instagram hesabı

Eşim Benzerim Yok Ceren Keskin kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Eşim Benzerim Yok isimli yarışmada yer alacak yarışmacılar belli oldu. Onlardan biri de Ceren Keskin. Peki, Eşim Benzerim Yok Ceren Keskin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan FOX TV'de yeni bir yarışma daha yayın hayatına başlıyor. 5 erkek ve 5 yarışmacının yer alacağı Eşim Benzerim Yok, hafta içi her gün izleyicilerin karşısında olacak. Programın yarışmacıları açıklandı ve onlar arasında Ceren Keskin de bulunuyor. Kendisi ile ilgili olarak internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Eşim Benzerim Yok Ceren Keskin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Eşim Benzerim Yok Ceren Keskin kimdir?

Bugünden itibaren Eşim Benzerim Yok isimli yarışmada ekranlara çıkacak olan Ceren Keskin daha önce de televizyon tecrübesine sahip bir yarışmacı. Doya Doya Moda'da yarışarak adından sıkça bahsettirmişti ve zaman zaman birincilikler de kazanmıştı. Ceren Keskin, aslen İzmirli ve 1998 doğumludur. Sivil havacılık kabin hizmetleri mezunudur, 1 sene havalimanında çalıştıktan sonra ayrılmıştır. Instagram hesabı @cereennkeskin'dir.

doya doya moda ceren keskin fotoğrafları

doya doya moda ceren keskin kimdir

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.