Eşim Benzerim Yok neden yok bitti mi final mi yaptı?

Eşim Benzerim Yok neden yok bitti mi final mi yaptı?
 DAMGA Editörü
FOX TV'nin sevilen yarışması Eşim Benzerim Yok, yayın akışında yer almıyor. Peki, Eşim Benzerim Yok neden yok bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde.

Burcu Esmersoy'un sunumuyla yaz aylarına renk katan ve eğlencenin yanı sıra zaman zaman tartışmaların da yaşandığı Eşim Benzerim Yok, cuma günü hafta finali ile izleyicilerin karşısındaydı. Programın yayınlanan son bölümünün ardından gözler yeni haftaya çevrilmişti. Fakat FOX TV'nin bugün paylaşılan yayın akışında yarışma yer almadı. Seyirciler de durumu öğrenmek adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Eşim Benzerim Yok neden yok bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Eşim Benzerim Yok neden yok bitti mi final mi yaptı?

Cuma günü yayınlanan son bölümün ardından yeni hafta herkesi sabırsızlandırıyordu ancak beklenen olmadı. Bölümün yayınlanmama sebebi de merak konusu haline geldi. Hiçbir yerde fragmanı yayınlanmadı. Instagram hesabından paylaşım yapılmadı. Hatta elenen veya birinci isim dahi açıklanmadı. Bu da durumu daha da gizemli hale getirdi.

FOX TV'de Eşim Benzerim Yok başlayacak mı?

Yeni bölümüyle beklenen Eşim Benzerim Yok için dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Youtube hesabından "Eşim Benzerim Yok her gün Youtube'da" videosu eklendi. Artık dijital mecrada yayınlanma durumu var fakat yine de açıklama yapılmadığından dolayı beklemekte fayda var.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum