WhatsApp'ta numara kayıt dönemi sona eriyor!

WhatsApp'ta numara kayıt dönemi sona eriyor!
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, bilinmeyen numaralara mesaj göndermeyi kolaylaştırır. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Bugün yeni bir özellik keşfettik. WhatsApp, kullanıcıların bilinmeyen numaraları telefon rehberine kaydetmeden bilmelerini sağlayan yeni bir özelliği kullanıma sundu.

WhatsApp'ta kayıtlı bir numaraya mesaj göndermek artık daha kolay!

Milyarlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, kullanıcılar için oldukça zor bir sorunu çözmüş durumda. Ancak, bilinmeyen bir numaranın kime ait olduğunu kişilerinize kaydetmenize gerek kalmadan öğrenebilmelisiniz.

WhatsApp'ta numara kaydetme dönemi bitiyor!

Önceden, WhatsApp'ta bilinmeyen bir numaraya mesaj göndermek için bu kişinin numarasını kişilerinize kaydetmeniz gerekiyordu. Bu durum, kullanıcının kişilerinin bilinmeyen numaralarla dolmasına neden olur. Ancak yeni özellikle birlikte bu sorun ortadan kalkacak.

Numaraları kaydetme ihtiyacını ortadan kaldıran yeni bir özellikle, numaraları doğrudan uygulamanın arama bölümünden girebileceksiniz. Böylece ulaşmak istediğiniz kişiyi arayabilir veya mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca yeni özellik, WhatsApp beta sürümüne özel değil.

WhatsApp'ta kayıtlı olmayan bir numaraya nasıl mesaj gönderilir?

WhatsApp'ın yeni özelliği ile rehberinizde kayıtlı olmayan bir numaraya mesaj göndermek artık daha kolay. Kayıtlı olmayan bir numaraya kısa mesaj göndermek için ne yapmalıyım? İşte bu özellikten yararlanmak için yapmanız gerekenler:

  • Öncelikle WhatsApp uygulamasını açın.
  • Ardından “Yeni bir sohbet başlat” seçeneğini seçin. Görüntülenen arama çubuğuna mesajı göndermek istediğiniz numarayı girin.
  • Bu adımlardan sonra, platform aramayı kişilerinizin dışında yapacaktır.
  • Girdiğiniz son numara WhatsApp kullanıyorsa, bir sohbet penceresi görünecektir.

WhatsApp'ta numara kaydetme dönemi bitiyor!WhatsApp'ın bu özelliğini kullanmak istiyorsanız, App Store veya Google Play Store'dan WhatsApp'ın en son sürümünü yüklemeniz yeterli. Dolayısıyla yeni özelliği rahatlıkla kullanabileceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.