19 Temmuz 2023 Whatsapp neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

19 Temmuz 2023 Whatsapp neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?
Whatsapp çöktü mü sorusu en çok arananlardan biri oldu. Konuyla ilgili araştırmalar, milyonlarca kullanıcının sohbet uygulaması Whatsapp'a erişimde sorun yaşamasının ardından hız kazandı.

Whatsapp çöktü sorusu en çok arananlardan biri oldu. Uygulamaya erişimi olmayan kullanıcılar sorunun ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Detaylar haberimizde...

WhatsApp Haberleri | DonanımHaber

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

19 Temmuz saat 23:00'dan beri mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a küresel erişim sorunu başladı. Web sitesi ve mobil uygulama hatalarını izleyen Downdetector.com'a göre, saat 23:00 civarında binlerce kullanıcı WhatsApp'ta erişim sorunları yaşadığını bildirdi. META, sorunun neden kaynaklandığına dair bir açıklama yapmadı.

WhatsApp üzerinden mesaj gönderemediklerini fark eden kullanıcılar, sorunun ne zaman çözüleceğini araştırmaya başladı. Bu konu hakkında şu ana kadar herhangi bir yorum yapılmadı. Son gelişmelere gazetedamga.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

Bu konu hakkında şu ana kadar herhangi bir yorum yapılmadı. WhatsApp önümüzdeki birkaç saat içinde düzeltilmelidir. En son gelişme durumunu gaazetedamga.com.tr haber sitemizden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.