Whatsapp’da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım, rehberinde olup olmadığımı nasıl anlarım?

Whatsapp’da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım, rehberinde olup olmadığımı nasıl anlarım?
Dünya çapında kullanılan en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri olan Whatsapp platformu birçok özellik sunuyor. WhatsApp sayesinde tanımadığınız bir numaranın kime ait olduğunu, karşı tarafın kişi listesinde olup olmadığınızı görebilirsiniz.

Bunun bir blog mu yoksa e-ticaret sitesi mi olacağına karar verin. Bu iki adımdan sonra sıfırdan web sitesi oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin.

WhatsApp’da karşı tarafta numaram olmadığını nasıl anlarım?

Whatsapp'da Karşı Tarafta Numaram Yoksa

WhatsApp uygulamasında kişilerinize kayıtlı kişilerle sohbet edebilirsiniz. Kişi listenizde olmayan ve telefon numaralarını bilmediğiniz kişilerle iletişime geçemezsiniz. Aşağıdaki yöntemleri kullanarak Whatsapp üzerinden rehberinize kayıtlı olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Ancak bu yöntemlere WhatsApp engellemesi de neden olabiliyor.

Bunu ayırt etmek için karşı tarafa mesaj gönderirken mesajın tıklamayla gönderilip gönderilmediğini kontrol edin. Numaranızı gösterme adımları rakibinizin numarası değildir;

Profil resminiz kişi listenizde kayıtlı kişiler tarafından görülebiliyor ancak profil resminiz size görünmüyorsa, WhatsApp durumunuza gönderdiğiniz mesajları göremiyorsa, son ziyaret veya son ziyaret gibi birçok özelliği göremiyorsanız numaranız karşı tarafa bağlı değildir.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.