Türkiye'de Instagram kapatılacak mı, Instagram neden kapalı, Artık Instagram'a Türkiye'den yasak mı getirilecek? 02 Ağustos 2024

Türkiye'de Instagram kapatılacak mı, Instagram neden kapalı, Artık Instagram'a Türkiye'den yasak mı getirilecek? 02 Ağustos 2024
Sabah saatlerinden bu yana erişim sorunu yaşanan Instagram'da milyonlarca kullanıcı neden sorusunun yanıtını ararken, Instagram çöktü mü? Türkiye'de Instagram kapatıldı mı? gibi soruların yanıtını merak ediyor. Tüm bu soruların cevabını haberimizde..

BTK tarafından 02 Ağustos 2024 Cuma günü alınan karara göre Instagram uygulamasına erişim engeli getirilmişti. Alınan bu karar doğrultusunda milyonlarca Instagram kullanıcısı sosyal medya sayfasını yenileyemiyor ve eski gönderilerin belli bir kısmına erişebiliyor.

Gece 03:00'da başlayan Instagram erişim sorununa kullanıcılar farklı alternatif yollardan hesaplarına girmeye çalışsa da Türkiye'de Instagram kapatılacak mı? soruları şimdiden sorulmaya başlandı. BTK tarafından Instagram'ın neden erişim engeli kararının alınması ile ilgili açıklama yapılmazken işte sizlere sosyal medya platformu Instagram'ın son durumu ile ilgili gelişmeleri aktardık..

Türkiye'de Instagram kapatılacak mı?

Sosyal medya platformu Instagram'ın, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişim engeli getirilmesi üzerine gözler "Türkiye'de artık Instagram yasaklanacak mı?", "Instagram kapatılıyor mu?" "Türkiye'de Instagram kapatılacak mı?" "Instagram ne zaman düzelecek?" gibi soruların yanıtını arıyor. Milyonlarca kullanıcısı olan ve günde her bir bireyin yoğun olarak kullandığı Instagram'a erişim engeli gelmesi giriş yapılamamasına neden olurken, kullanıcılar ise yeni yollar bulmaya çalışarak Instagram'a giriş yapmaya çalışıyor.

BTK tarafından Instagram üzerinden getirilen erişim engeli nedeniyle henüz herhangi bir neden açıklanmasa da Türkiye'den şuan için Instagram'ın kapatılıp kapatılmayacağı bilinmiyor. Milyonlarca kullanıcının bulunduğu platformun ne zaman erişime açılacağı henüz belirsizliğini korurken konuyla ilgili BTK'dan ya da diğer kurumlardan açıklama yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.