Teknofest Adana ne zaman? Teknofest'e nasıl kayıt yapılır? 2024 TEKNOFEST Adana tarihi ve merak edilenler

Teknofest Adana ne zaman? Teknofest'e nasıl kayıt yapılır? 2024 TEKNOFEST Adana tarihi ve merak edilenler
Teknofest Adana için geri sayım sürerken, kayıtların nasıl yapılacağı ve heyecanlı etkinliğin tarihi merak ediliyor. Peki Teknofest Adana ne zaman yapılacak? İşte etkinlik hakkında merak edilenler...

Düzenlediği dönemlerde ilgiyle takip edilen TEKNOFEST, bu defa da Adana'da düzenlenecek. Gökyüzünde görsel şölenlerin gerçekleşeceği ve pek çok teknolojik keşfin yer alacağı Teknofest Adana'nın yapılacağı tarih ve kayıtların nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki Teknofest Adana ne zaman, nasıl kayıt yapılır?

TEKNOFEST ADANA NE ZAMAN?

Teknofest Adana 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Heyecanlı etkinlik Adana Şakirpaşa Havalimanında gerçekleşecek. Söz konusu festivalin saatleri de merak ediliyor. Festival her gün saat 09.00 ila 20.00 saatleri arasında açık olacak.

TEKNOFEST'E NASIL KAYIT YAPILIR?

Teknofest Akdeniz’e katılımın tamamen ücretsiz olacağı biliniyor. Fakat etkinlik alanına giriş yapmak isteyen ziyaretçilerin kayıt yapması gerekmekte.

Bu sebeple ziyaretçiler, her kişi için ayrı bilet alabiliyor ve kayıt yaptırabiliyor. Bunun yanı sıra 7 yaş altı ziyaretçiler için kayıt zorunluluğu olmamakta.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.