iPhone 16 serisiyle ekran yenileme hızı artıyor

iPhone 16 serisiyle ekran yenileme hızı artıyor
Apple'ın iPhone 15 serisiyle yapamadığını iPhone 16 ile yapabileceği ortaya çıktı. Yapılan paylaşıma göre iPhone 16 serisiyle birlikte ekran yenileme hızı artacak. İşte detaylar:

Apple yakın zamanda iPhone 15 serisini ve yeni Apple Watch'ları piyasaya sürdü.iPhone 15 serisi için siparişleri kıran Apple, önümüzdeki yıl iPhone 16 serisini piyasaya sürecek ve yeni bir rapora göre Apple, iPhone 16 serisiyle yapamadığını iPhone 15 serisiyle yapabilecek.

iPhone 16 serisi ile birlikte ekran yenileme hızı 90Hz veya 120Hz'e yükselebilir

Tipster Digital Chat Station'ın paylaşımı sayesinde Apple'ın bundan önce 13, 14 ve 15 serisi gibi modellerde halihazırda 60Hz yenileme hızına sahip olan standart iPhone modelleri için ekran yenileme hızını artırmayı düşündüğü ortaya çıktı. iPhone 16, 90Hz veya 120Hz yenileme hızına sahip olarak bu trendi kırma potansiyeline sahip.

indir-7.webp

Gönderiye göre iPhone 16 serisi, 48 MP süper geniş yığınlı ana kamera sensörüne ve 5X periskop telefoto lense sahip olacak, iPhone 16 serisinde sanal tuşlar da bulunabilecek.

Paylaşımda ayrıca iPhone 16 serisinin tasarımından da bahsediliyor. Gönderiye göre Dynamic Island ve cihazın genel tasarımının değişmeden kalması bekleniyor. Son olarak bir sonraki ürün serisinde Wi-Fi 7'nin de yer alması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.