Google Play Store`a Shorts benzeri kısa videolar geliyor!

Google Play Store`a Shorts benzeri kısa videolar geliyor!
Kullanıcıların en yeni ve en iyi Android oyunlarını ve uygulamalarını keşfetmelerine yardımcı olmak için Google Play Store'a yeni bir video alanı geliyor:The Play Report.
Google Play Store'daki liste ve önerilerin yanı sıra, en iyi ve en yeni uygulama ve oyunların yer aldığı videolar da "The Play Report" bölümünde mevcut olacak.
YouTube Shorts serisi, Google'ın gizli mücevher olarak adlandırdığı muhteşem kamera arkası uygulamalarını keşfetmeyi de kolaylaştıracak.

indir.webp

YouTuber'lar da katkı sağlayacak

Google Play'deki popüler yeni Android oyunları ve uygulamalarının yer aldığı bu gösteri serisi, aralarında Google çalışanlarının ve YouTube içerik üreticilerinin de bulunduğu uzmanlardan oluşan bir panel tarafından dönüşümlü olarak sunulacak. Bu videolar Play Store'un üst kısmında bir açılır menü olarak görünecek ve uygulama adı her dikey küçük resmin altında görüntülenecektir.

Video görüntülendiğinde oynatıcının hemen altında bir "indirme" bağlantısı görünecektir. Görünüşe göre Google Play Store, listedeki normal videoların yanı sıra YouTube Shorts videolarına da yer verecek. Yeni Video Alanı ilk kez Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kullanıcılara açıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.