ChatGPT Resmi Android Uygulaması Yayınlandı

ChatGPT Resmi Android Uygulaması Yayınlandı
OpenAI, popüler yapay zeka uygulaması ChatGPT'yi Android akıllı telefonlara getiriyor. Başlangıçta belirli ülkelerde indirilebilirdi.

OpenAI, Mayıs ayında ChatGPT'nin iOS sürümünü yayınladı. Android telefon kullanıcılarının beklediği gün geldi ve ChatGPT'nin resmi Android uygulaması artık Google Play Store'da. Bu yapay zeka uygulaması şimdiden 100.000 indirme sınırını aştı.

indir.webp

100.000'den fazla indirme!

Android için ChatGPT uygulaması ilk olarak ABD, Hindistan, Bangladeş ve Brezilya'da yayınlandı. OpenAI, önümüzdeki haftalarda diğer ülkelerde (muhtemelen Türkiye dahil) indirilebileceğini söylüyor. Ön kayıt şimdi mevcuttur. Play Store'da klonların olmasına dikkat etmekte fayda var. Resmi ChatGPT uygulamasını Android akıllı telefonunuza buradan indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra giriş yapabilir ve yapay zeka ile sohbet edebilirsiniz.



Sensor Tower veBenzerweb'den alınan veriler, OpenAI'nin Haziran ayında web trafiğinde ve uygulama yüklemelerinde düşüş gördüğünü gösteriyor. Ardından Android uygulaması geldi. OpenAI'nin GPT-4 modeli, bir süredir Bing AI sohbet botunu güçlendirdi, ancak Google Bard AI, özel bir uygulamadan yoksundur ve yalnızca web üzerinden erişilebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.