Apple yeni işletim sisteminin beta sürümünü yayınladı

Apple yeni işletim sisteminin beta sürümünü yayınladı
Teknoloji devi Apple, işletim sisteminin dördüncü beta sürümünü yayınladı. Üçüncü beta iki hafta önce yayınlandı.

Teknoloji devi Apple. tvOS, macOS ve watchOS işletim sistemleri için yeni bir beta sürümü yayınladı. Yeni betanın yayınlanmasıyla birlikte kullanıcı deneyimine sunulacak son versiyonun detayları da adeta ortaya çıkıyor.

apple-dorduncu-beta-surumlerini-yayimladi.webp

macOS'in dördüncü beta sürümü, yeni widget yapısını deneyimleme fırsatı sunuyor

Apple, geliştiricilere macOS 14 Sonoma'nın dördüncü beta sürümünü sunarak, teknoloji devinin bünyesine getirdiği yeni özellikleri açıkça göstermiş oldu. Bu yayınlanan güncelleme, kullanıcılara yeni bir ekran koruyucu ve masaüstünüze bir pencere öğesi yapısı getirme yeteneği gibi pek çok heyecan verici özellik sunar. macOS Sonoma'da kullanıma sunulan Widgets özelliği, ortam aydınlatmasını kontrol etme ve ses sistemini kullanıcı tercihlerine göre kişiselleştirme ile kullanıcı deneyimine uyacak şekilde ayarlama gibi güçlü özellikler sunuyor.

apple-dorduncu-beta-surumlerini-yayimladi-1.webp

Apple'ın yayınladığı güncellemeler arasında watchOS 10'un yeni beta sürümü de bulunuyor. Bu sürüm, yeni Palette ve Peanuts saat arayüzleri ve tasarım yenilikleri sunar. Ayrıca sistem uygulaması güncellenecek ve daha etkin bir kullanıcı deneyimi sağlamak için sürüme yeni fitness fonksiyonları eklenecektir.

tvOS 17'nin dördüncü betası, Apple'dan gelen yeni bir güncellemede geliştiricilere sunulan sürümlerden biri. Dördüncü beta, yeni bir ekran koruyucu ve gelişmiş fitness araçlarını tanıttı. Ayrıca, sisteminizde kaybolan bir Apple TV uzaktan kumandasını bulma yeteneği gibi yeni ve kullanışlı özelliklere de sahiptir.

Bildiğiniz gibi yayınlanan 4. beta sürümü geliştiricilere yönelik. Apple uzmanları, bu sürümlerin anabilgisayarlara kurulmaması ve veri kaybı riskinin dikkate alınması gerektiğini vurguluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.