Trabzonspor'da 2 KAP daha bekleniyor! Fiyat ve maaşlar belli olacak

Trabzonspor'da 2 KAP daha bekleniyor! Fiyat ve maaşlar belli olacak
 DAMGA Editörü
Yeni sezona Antalyaspor galibiyetiyle başlayan ve cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo mavililer bugün 2 transferinin anlaşma şartlarını açıklamak üzere KAP'a bildirimde bulunabilir

Transfer çalışmalarını ligin başlamasının ardından da sürdüren Trabzonspor, ilk 11'de forma giyebilecek oyuncuları kadrosun katabilmek adına temaslarını yoğunlaştırdı. Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibi listedeki isimlerle görüşmelerine devam ederken dün gelen iki KAP bildiriminin ardından bugün iki duyuru daha yapılması bekleniyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

2023/06/28/petkovic.webp

Petkovic bitebilir

Trabzonspor'un Nenad Bjelica'nın imza atmasının ardından gündemine aldığı ve sürekli temaslarda bulunup Dinamo Zagreb ile görüştüğü Bruno Petkovic için artık günler sayılıyor. Fenerbahçe'ye imza atması muhtemel Dominik Livakovic'in yanı sıra Josip Sutalo ve Luka Ivanusec'in de ayrılmalarının an meselesi olduğu başkent ekibi, AEK'ya yenilerek kaybettiği play-off aşamasının ardından teklifleri değerlendiriyor. 28 yaşındaki golcünün her ne kadar İtalya'ya gidebileceği konuşulsa da Hırvat teknik adamın eski oyuncusuna güvendiği ve onsuz sezona devam etmemek adına görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

ademi1678123432.webp

Ademi için temaslar arttı

Bjelica'nın istediği isimler arasında Arijan Ademi de bulunuyor. Dinamo Zagreb'de 11 yıl forma giyen ve kulübün efsanelerinden biri haline gelen efsane futbolcu, kariyerini şu an Çin'de sürdürüyor. Orta alanda oyun kurabilecek ve iki yönü de iyi oynayabilecek bir isim arayan 51 yaşındaki teknik adamın, Hamsik sonrası saha içi liderliğini Kuzey Makedonyalı oyuncuya vereceği öğrenildi. BJ Guoan ile kiralama üzerine görüşmeler sürüyor.

2023/06/17/rayyan-baniya.webp

Baniya imzayı attı

Joaquin Fernandez'İn talihsiz sakatlığı sonrasında Filip Benkovic'in de yaşadığı sorunlara mevcut oyuncular Denswl ve Hüseyin'İn eklendiği Trabzonspor'da yerli stoper arayışı başlamıştı. Nuraly Alip için yapılan girişimler olumsuzlukla sonuçlanınca ibre yine Benin asıllı ve İtalyan pasaportlu Türk futbolcuya çevrildi. Daha önce Napoli'nin de istediği Baniya için görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi.

123930.jpg

Fountas da Trabzonsporlu

Hücum hattındaki rotasyonu zenginleştirmeye çalışan Trabzonspor, MLS'te forma giyen ve DC United ile sözleşmesi feshedilen Taxiarchis Fountas ile de el sıkıştı. Yunan oyuncu İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçti ve sözleşme imzaladı. Dün de transferine ilişkin açıklama yapılarak görüşmelerin başladığı duyuruldu. Yunan futbolcu son olarak geçen ay sahaya çıktığı MLS'te 17 maç oynayıp 6 gol katkısı verdi.

İki KAP bekleniyor

Trabzonspor dün Rayyan Baniya ve Taxiarchis Fountas ile görüşmlere başlandığını ifade eden KAP bildiriminde bulunmuştu. Bugün ise oyuncuların sözleşmelerinde yer alan fiyatların yanı sıra Baniya için Karagümrük'e ödenecek bonservis veya takasla gönderilmesi planlanan bir oyuncu varsa açıklanması ve ilave maddelerin var olması halinde duyurulması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.