Trabzonspor'da kritik gün yarın! Transferin kilit hamlesi için geri sayım

Trabzonspor'da kritik gün yarın! Transferin kilit hamlesi için geri sayım
 DAMGA Editörü
Kadrosuna son olarak Fountas ve Banniya'yı katan Trabzonspor, sabırsızlıkla yarını bekliyor. Hem Galatasaray ile deplasmanda oynanacak derbi hem de transferdeki en güçlü ismin durumunun netleşecek olması, kritik saatlerin habercisi.

Bu sezon yaptığı transferlere rağmen halen eksik bölgeleri bulunduğu gözüken Trabzonspor, bu noktaları tamamlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Hamlelerini yapmaya devam eden bordo mavililer için dün akşam saatlerinde Karagümrük'ün stoperi Rayyan Baniya Trabzon'a geldi ve kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı. Gözler ise aylardır peşinden koşulan isme çevrildi.

2023/06/17/rayyan-baniya.webp

KAP'a bildirildi

Karagümrük'ün Türk futbolu için ön plana çıkardığı isimlerden biri olarak göze çarpan ve Beninli baba ile Türk bir anneden doğan Rayyan Baniya, yerli kontenjanında oynayabildiği için tercih edildi. İtalyan pasaportu da taşıyan 24 yaşındaki stoper hakkında daha önce devreye giren Napoli temaslarını sonrasında koparmıştı. Trabzonspor ise yıldız ismi dün KAP'a bildirerek; "Profesyonel futbolcu Rayyan Baniya'nın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." açıklamasında bulundu. Bugün ise bonservis ve maaş detaylarının açıklanması ve Baniya'nın Galatasaray maçı kamo kadrosuna eklenmesi bekleniyor.

batista-mendy.webp

Mendy için kıran kırana pazarlık

Ön libero arayışlarını da sürdüren Trabzonspor'da gündemdeki isimlerden Batista Mendy için pazarlıklar devam ediyor. Angers SCO'nun talep ettiği bonservis seviyesine yaklaşmayı başaran bordo mavililer, tüm imkanları seferber etti. Gelecek vaat eden genç oyuncunun potansiyelini kullanarak daha yüksek bir fiyata satmayı da planlayan Karadeniz ekibi, transferi en kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyor.

2023/05/11/petkovic-ziyech.jpg

Petkovic'te kritik gün yarın

Transfer dönemi başlamadan önceki süreçten itibaren Trabzonspor'un forvet listesindeki 1 numara olarak dikkat çeken Bruno Petkovic için kritik gün geldi. Dinamo Zagreb'in sürekli Şampyionlar Ligi ön elemesi için bahaneler üreterek gidişini ertelediği ve 3 oyuncuya daha aynı tutumu sergilediği süre sona erebilir. AEK'ya evinde 2-1 yenilen başkent ekibi yarın akşam Yunanistan'a rövanşa çıkıyor. Eğer turnuvaya veda edilirse Zagrebli yöneticilerin gelecek transferleri değerlendirerek Petkovic başta olmak üzere Ivanusec, Sutalo ve Livakovic'in gidişine izin vermesi bekleniyor.

2023/06/24/bruno-petkovic-dinamo-zagreb.webp

Yönetici müjdeyi vermişti

28 yaşındaki golcü için her ne kadar İtalya iddiaları çıkıp gün geçtikçe ciddileşse de Trabzonspor'un yöneticilerinden Birhan Emre Yazıcı, Petkovic'in takıma katılacağını söylemişti. Ayrıca Bjelica kozunu da kullanmaya devam eden bordo mavililerin transferi 2.5 milyon euro seviyelerinde bitirmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.