Trabzonspor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri 11 Ağustos

Trabzonspor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri 11 Ağustos
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig, 11 Ağustos 2023 Cuma tarihinde Trabzonspor ile Antalyaspor arasındaki maçla başlıyor. İki takımın muhtemel 11'leri haberimizde yer laıyor.

Galatasaray'ın şampiyonluğu ile tamamlanan geçen sezonun ardından yeni yıl cuma günü başlıyor. Sezonun açılışı Trabzon'da olacak. Yaptığı transferlerle iddialı bir giriş yapan ancak sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor, kadrosunda revizyona giden Antlayaspor'u evinde ağırlıyor. Son olarak Haji Wright'ın da takımdan ayrıldığı Akdeniz ekibinde hedef ise en az 1 puanla açılışı yapabilmek. İki ekip arasındaki karşılaşmanın muhtemel 11'leri de merak konusu. Trabzonspor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer alıyor.

Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Sezonun açılış karşılaşması olarak oynanacak olan Trabzonspor Antalyaspor maçı, 11 Ağustos 2023 Cuma günü saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

8 oyuncu transfer etti

Yaşadığı şampiyonluğun ardından kötü bir sezon geçirerek hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor'da bu dönem aynı hataların yapılmaması adına yoğun çaba harcandı. Kadroya dahil edilen 8 futbolcu bulunuyor. Panathinaikos'tan ayrılan Kourbelis ile Real Valladolid'den kontratı bitince bordo mavilileri kabul eden Joaquin Fernandez'in yanı sıra Southampton'dan Mislav Orsic, Varazdin'den Tonio Teklic, Borussia Dortmund'dan Göktan Gürpüz ve Altınordu'dan Onuralp Çevikkan alındı. Ayrıca Udinese'den Filip Benkovic ve Schalke 04'ten Mehmet Can Aydın kiralandı.

Antalya'da geniş operasyon

Geçen sezonu istediği yerde bitiremeyen Antalyaspor da rakibi Trabzonspor gibi hareketli günler geçiriyor. Haji Wright'ın rekor bedelle Coventry'e satılmasının yanı sıra Gökdeniz, Ghacha, Nakajima, Floranus, Diogo Sousa ve Fernando ile yollar ayrıldı. Adam Buksa ve Gerrit Holtmann kiralandı. Daha önce Konyaspor forması giyen Zymer Bytyqi ile Sivasspor'un deneyimli kanat oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt için 500'er bin euro ödendi. Jakub Kaluzinski Polonya'dan transfer edildi. Ali Jasim de potansiyeline güvenilerek Irak'tan getirildi.

Trabzonspor Antalyaspor maçının ilk 11'i

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen (Mehmet Can Aydın), Eren Elmalı, Hüseyin Türkmen, Ali Şahin Yılmaz (Denswil), Dimitrios Kourbelis, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Güray, Veysel, Amar, Erdal, Kaluzinski, Fredy, Bytyqi (Larsson), Erdoğan, Buksa

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.