Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu: Ülkemde kendimi dışlanmış hissediyorum

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu: Ülkemde kendimi dışlanmış hissediyorum
İnter'de oynayan A Milli Takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, "Yurt dışında oynuyorum, burada bana herkes sahip çıkıyor. Kendi ülkeme geldiğimde dışlanmış gibi hissediyorum." dedi.

İnter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, mevcut şartlarda Türkiye'de oynamak istemediğini belirtmesinin ardından kamuoyundan aldığı tepkiler hakkında konuştu.

"KENDİ ÜLKEMDE DIŞLANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Çalhanoğlu, TRT Spor'a verdiği demeçte, "Yurt dışında oynuyorum, burada bana herkes sahip çıkıyor. Kendi ülkeme geldiğimde dışlanmış gibi hissediyorum. Bu durum içimi acıtıyor. Ben milli takımı hiç düşünmeden seçtim" dedi.

"TÜRK BAYRAĞI BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Başarılı futbolcu konuşmasının devamında Almanya'da doğup büyümesine rağmen A Milli Takım'ı seçmesine değindi. Türk Milli Takımının kendisi için değerinden bahseden Çalhanoğlu, "Düşünen oyuncular da var, seçmeyenler de var. Ben her zaman zoru başarmak istedim. Bana Almanya’yı seçersen daha büyük transferler yaparsın dediler ama ben kabul etmedim. Türk bayrağı benim için çok kıymetli. Bunu bilmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a ve Türkiye’ye gelmek istemediğini belirten Çalhanoğlu kendini “Ben küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Ben sadece bu şartlarda Türkiye’ye gelmek istemediğimi söyledim. Ben düşüncemi paylaşmak istedim, milletimiz de yanlış anladı galiba ya da anlamak istediği gibi anladı.” diyerek ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.