Hem Avrupa için hem derbi için moral

Hem Avrupa için hem derbi için moral
Milli aranın bitmesinin ardından yine maç maratonu başladı. Galatasaray hem Avrupa'da hem de hafta sonunda oynayacağı Beşiktaş derbisinden önce oynadığı Antalya karşılaşmasında aldığı galibiyette büyük moral buldu.

Milli aranın bitmesinin ardından yine maç maratonu başladı. Galatasaray hem Avrupa'da hem de hafta sonunda oynayacağı Beşiktaş derbisinden önce oynadığı Antalya karşılaşmasında aldığı galibiyette büyük moral buldu. Moral diyorum çünkü Avrupa'da inanılmaz eleştirilen bir kulüp oldu. Hedef tahtasına koyuldu belki de çok eleştirildi ama şunu gözden kaçırmıyorum Galatasaray kulübü oyuncuları ve teknik heyeti ile tam bir takım havası kazanmış gibi…


Önce IF Elfsborg sonra Beşiktaş

Bizde hocalar gibi maç maç gidelim.. Avrupa UEFA Ligi'nde 3. Karşılaşmasına çıkacak Çarşamba günü IF Elfsborg kendi sahasında ağırlayacak , iki karşılaşmasından 3 puan toplayan rakibi karşısında üç puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Galatasaray Paok galibiyetinden sonra Rigas beraberliği ile Avrupa liginde 4 puana sahip zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada Galatasaray’da hedef tabi ki galibiyet..

Ligde 10 haftaya gelindiğinde önemli bir karşılaşma daha ev sahipliği yapmak olan Rams Parkta bu kez ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Grupta şampiyon olmak istiyorsa derbileri kaybetmemesi gerektiğini gerçeği aşikar.

Golcüler işini yaptı

Antalya karşısında alınan galibiyette Mauro Icardi (2) , Victor Osimhen (1) gol atarak Antalya karşısında görevlerini yerine getirdiler. Özellikle son haftalarda gerek sosyal medyada gerekse basın üzerinden çok eleştirilen Mauro Icardi attığı iki golle alınan galibiyete büyük rol oynadı. eskilerin bir tabiri vardı golcü egoist olur diye Galatasaray’da bu sene bunu görmedim, hele hele maçtan sonra sevinçte iki golcü yan yana gelerek sevinebiliyorlar, maç sonundaki açıklamalar da birbirlerine karşı övgü dolu sözler söyleyebiliyorlar. Bence Galatasaray’da takım ruhu oluşmuş bir kaç eksikle . Bir kaç eksik diyorum bunun ne olduğunu ilerleyen haftalarda sizde göreceksiniz.

hakan-songur-imza-foto.jpg
Hakan Songur

Kayseri evinde yok

Sezonun birinci haftasını bay olarak geçirdikten sonra kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmada Sivas ve Beşiktaş maçlarından mağlubiyet, Eyüpspor ve Gaziantep karşılaşmalarından beraberlikle ayrılarak galibiyete hasret kaldı. Teknik direktör değişikliği de galibiyetini getirmedi. Kayseri'nin ilginç bir fikstürü de gözden kaçmadı. Kayseri sadece kendi sahasında galibiyete hasret değil, deplasmanda da Trabzon, Konya ve Başakşehir beraberliklerini yanı sıra Göztepe mağlubiyeti ile galibiyeti olmayan takımlar arasında yer aldı.

Trabzon ikinci galibiyetini aldı


Sezona Abdullah Avcı ile başladıktan sonra Teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına getiren Şenol Güneş ile ikinci galibiyetine imza atmayı başardı. Kendi sahasında 7. Haftada Konyaspor’u mağlup ederek ilk galibiyetine imzayı atan Bordo ekip yine kendi sahasında 9. Hafta karşılaşmasında Başakşehir’i son dakikada golü ile mağlup etmeyi başardı. Ligde 2 galibiyet 6 beraberliği bulunan Trabzonspor deplasmanda 4 beraberlikle tüm dikkatleri üzerine çekti.

kutu1.jpg
Fotoğraf Kaynak: Hakan Songur

Eyüpspor ilk 5’in içinde

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper liginde Arda Turan ve öğrencilerini kutlamak gerekiyor. Ligin 9 haftasında gelindiğinde 4 Galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 15 puan toplayarak grupta 5. Sırada yer aldılar. İç saha maçlarında 3 galibiyet, bir beraberlik alarak iyi bir iç saha performansı ortaya koyarken, aynı performansı deplasman maçlarında gösteremedi.

İstanbul temsilcisi deplasman maçlarında da 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve birde galibiyet almayı başardı. 9. Haftada 15 puanla zirve yarışını yakından takip etmek süper ligin yeni bir ekibi olarak bence bir başarı. Bu konuda Arda Turan hocaya ve oyuncularını tebrik etmek gerekiyor.

kutu2.jpg
Fotoğraf Kaynak: Hakan Songur


Göztepe deplasmanda hiç yok

Süper Lig'in en renkli ekiplerinden Göztepespor ilgin bir istatistiğe sahip nasıl mı, Göztepespor kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmanın 3’ünü galibiyetle biri de beraberlik ile bitirmiş, ama aynı başarı grafiğini deplasmanda gösteremiyor. İzmir temsilcisi deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmanın 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. İç sahada mağlubiyet yüzü görmezken, deplasmanda da galibiyet yüzü görmedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Hakan Songur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.