Beşiktaş-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor canlı şifresiz izleme linki

Beşiktaş-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor canlı şifresiz izleme linki
Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında düşme hattındaki Hatayspor, Beşiktaş'ın evine konuk oluyor. Serdar Topraktepe yönetiminde oynanacak maçın saati ve yayınlanacağı kanal futbolseverler tarafından araştırılıyor.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak Beşiktaş-Hatayspor karşılaşmasının detayları belli oldu. Zirve yarışı ve küme hattı için kritik maçların oynanacağı 37. haftada Başakşehir ve Trabzonspor’u sıralamada yakalamak isteyen Beşiktaş, küme hattından çıkma mücadelesi veren Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

BEŞİKTAŞ-HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Tüpraş Stadı'nda oynanacak mücadelenin başlangıç düdüğü 19:00'da üflenecek. Beşiktaş-Hatayspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş, 55 puanla bulunduğu ligin 5. sırasını Avrupa kupalarında boy gösterebilmek için ilk 4 sıraya yükseltmek istiyor. Öte yandan 23 Mayıs'ta Trabzonspor ile karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası finaline odaklanan siyah-beyazlılar, kupayı kazanmaları halinde Avrupa Ligi’nde mücadele edecek.

KÜME DÜŞME HATTINDA

Süper Lig'teki kötü gidişatının ardından Teknik Direktör Volkan Demirel'le yollarını ayıran Hatayspor ekibi, Beşiktaş maçında alacağı üç puanla lige tutunmayı hedefliyor. Beşiktaş ile oynayacağı bu deplasman maçı, Hatayspor için oldukça kritik bir mücadele olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.