AK Partili Serkan Bayram'a BM tarafından 'barış elçisi' ödülü

AK Partili Serkan Bayram'a BM tarafından 'barış elçisi' ödülü
İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram'a Birleşmiş Milletler DMW uluslararası diplomatlar birliği tarafından 'Barış Elçisi' ödülü verildi.

Geçtiğimiz haftalarda Avrupa Ekonomik Senatosu Fahri Senatörlüğüne layık gösterilen AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram bu kez de Birleşmiş Milletler DMW Uluslarası Diplomatlar Birliği tarafından “Barış Elçisi” ödülüne layık görüldü. Bayram, Fahri Senatörlüğü unvanı verilme nedenini "Buğday Tanesi" filminde ve kitabında anlatılan mücadelesi olarak açıklamıştı.

Söz konusu yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Bayram, Birleşmiş Milletler DMW Uluslarası Diplomatlar Birliği tarafından kendisine Barış Elçisi ünvanı verildiğini açıkladı.

Bayram, Uluslarası Diplomatlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Günther Meinel’e ve Birleşmiş Milletler DMW Uluslarası Diplomatlar Birliğine teşekkür etti.

Bayram sosyal medya hesabı X üzerinden şunları kaydetti:

"Bizi bu ünvana layık gören Uluslarası Diplomatlar Birliği Başkanı Sayın Prof. Dr. Günther Meinel’e ve Birleşmiş Milletler DMW Uluslarası Diplomatlar Birliğine sonsuz teşekkürler."

7.jpg

8.jpg

9.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.