Sinan Oğan o partileri işaret etti.. Biz sanki koltuk derdindeyiz diyerek...

Sinan Oğan o partileri işaret etti.. Biz sanki koltuk derdindeyiz diyerek...
ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Bizi sanki koltuk derdinde olan bir yapıymış gibi göstermek istediler." dedi.

EMİNE KAŞIKCI- ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Muharrem İnce'ye yapılan linç girişiminin benzerinin kendilerine yapılmaya çalışıldığını söyledi ve "Bizi sanki koltuk derdinde olan bir yapıymış gibi göstermek istediler." dedi.

Seçimin ikinci tura kalması olasılığını değerlendiren Oğan, bakanlık gibi taleplerde bulunacağını, diğer iki adaydan birine destek verse de bunun bedavadan olmayacağını söylemişti.

Söz konusu bu açıklama yankı uyandırmış ve tepkilere neden olmuştu. Oğan, ilkeler çerçevesinde meseleye baktıklarını söyleyerek seçimin son gününde açıklamalarının kesilip manipüle edildiğini ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için ise durum ikinci tura kalacak gibi gözüküyor. Bu konuda ise Oğan'a verilen oylar belirleyici oldu.

Seçimlerin sonuçlarını takip ettiği otelde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oğan, anketlerle televizyonlarda yok sayıldığını ve türlü türlü saldırılara maruz kaldıklarını dile getirdi.

Oğan, FETÖ, PKK, Hizbullah gibi terör örgütlerinin karşısında olduklarının, bu şartlar sağlandıktan sonra ancak diğer meselelerin konuşulabileceğinin altını çizdi.

Son üç gündür Muharrem İnce'ye yapılan linç girişiminin benzerinin kendilerine yapılmaya çalışıldığını vurgulayan Oğan "Bizi sanki koltuk derdinde olan bir yapıymış gibi göstermek istediler." dedi.

Öte yandan ikinci turda desteğe ihtiyaç duyan birisinin olması halinde önce terörle, terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla arasına mesafe koymak zorunda olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.