Muharrem İnce: Her şey planladığımız gibi oldu

Muharrem İnce: Her şey planladığımız gibi oldu
Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, 100 bin imzayı toplayarak 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için belirlenen sınırı geçti. Sınırı geçmesinin ardından partisinin genel merkezinde kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, imza sürecinin başlamasının ardından 4'üncü günde 100 bin imzayı geçti.

Böylelikle 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. 

İnce, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. 

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde üçüncü aday olan İnce, her şeyin planlandığı gibi olduğunu sadece 1 saatlik gecikme yaşandığını söyledi

Demokrasi belgesidir

Kendisi için imza atanlara teşekkür ederek"Her türlü engellemeye baskıya iftiraya papuç bırakmadık. Ben imza verenleri kutluyorum ve diyorum ki o seçim kurulundan size verilen örneği saklayın. O Türkiye'nin demokrasi belgesidir." dedi.

Kılıçdaroğlu sorusuna yanıt

"Kılıçdaroğlu ile görüşecek misiniz?" sorusunu da yanıtladı. 

Kendisine yöneltilen "Kılıçdaroğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna "Bir gazeteci yazmış, görüşmeler varmış... Tamamen palavra. Benimle iletişim kuran olmadı. Görüşme talebi olmadı. Nokta." şeklinde yanıt verdi.

107 milletvekilinin yaptığı çağrı

Eski CHP'li 107 milletvekilinin Muharrem İnce'ye çağrıda bulunarak adaylıktan vazgeçmesini istediği konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Çağrılarını anlamlı buluyorum fakat ben şu anda CHP üyesi değilim. O çağrıyı bana değil Genel Başkanlarına yapmalılar. Arkadaşlar CHP'nin tüzüğü antidemokratikleştirilirken siz ne yaptınız? Sesinizi çıkardınız mı? Saraya giden CHP'li yalanını ortaya attıklarında ne yaptınız? Gıkını bile çıkarmayanlar, koltuk derdine düşenler bugün bana demokrasiden bahsedemezler. Geçmişteki tavırlarını ahtırlatırım onlara. Siz benim arkadaşımsınız, beraber çalıştık. Birinizden bir tepki görmedim. Bu yüzden çok inandırıcı gelmiyorlar bana."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.