Hasan Kalyoncu kimdir? MHP milletvekili adayı Hasan Kalyoncu kaç yaşında?

Hasan Kalyoncu kimdir? MHP milletvekili adayı Hasan Kalyoncu kaç yaşında?
MHP’nin milletvekili aday listesinde İzmir 1. bölgeden ilk sıradan aday gösterilen Hasan Kalyoncu kimdir?

Fatma Dilek Kantoğlu Keklikçi - MHP’nin kesin milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından listede ön sıralarda yer bulun isimler de merak edilmeye başlandı. MHP İzmir 1. Bölge 1. sıra adayı olarak açıklanan Hasan Kalyoncu da araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki Hasan Kalyoncu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında. İşte tüm bu soruların yanıtları…

14 Mayıs 2023 günü gerçekleşecek Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 28. Dönem milletvekili olmak için yarışacak isimlerden biri olan Hasan Kalyoncu halen MHP İzmir Milletvekili olarak Meclis’te görev yapıyor.

Hasan Kalyoncu kim?

Hasan Kalyoncu, 23 Ekim 1969 tarihinde Trabzon Araklı’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamlayan Kalyoncu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2018 Türkiye genel seçimlerinde 27. Dönem MHP İzmir Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. Halen görevine devam etmektedir. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekilidir. İyi düzeyde İngilizce bilen Kalyoncu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.