Kılıçdaroğlu’ndan provokasyon açıklaması: Mesele sadece sizin çalınan paranız!

Kılıçdaroğlu’ndan provokasyon açıklaması: Mesele sadece sizin çalınan paranız!
Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da kendisine yönelik olarak gerçekleştirilen saldırı girişimlerinin ardından açıklama yaptı.

Ali Birerdinç - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “provokasyon” iddialarına yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Kılıçdaroğlu, herkesi sakinliğe davet etti. Bu provokasyonların olmasını beklediğini de açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, “Gerçeklerin üstünü örtmeye çalışacaklar” dedi.

Kılıçdaroğlu kişisel Twitter sayfasından, “Bana bir şey olursa halkıma emanetimdir. 418 milyar doları siz tahsil edecekseniz” konuşmasının yer aldığı 19 saniyelik bir grup toplantısı konuşmasını paylaşarak mesajını iletti.

Saldırılara ilişkin olarak, “Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz.” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı yüz bine yakın beğeni, 3,5 milyon görüntülenme aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.