Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam katıldığı canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ali Birerdinç - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, canlı yayında sağlık sorunu yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı geldi.

Bilindiği gibi, Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınına katılmıştı. Canlı yayınlanan programa Erdoğan’ın ani rahatsızlığı nedeniyle ara verilmişti. Aranın ardından yayına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun miting trafiği nedeniyle midesini üşüttüğünü açıklamıştı. Canlı yayının aniden kesilmesi ve Erdoğan’a ne olduğunun bilinmemesi sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırmıştı. Yayına yeniden devam eden Erdoğan, "Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum." sözleri ile durumuna açıklık getirdi.

[related-posts id="100551" color="bg-primary"][/related-posts]

Bu yaşananlardan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanlığı seçiminde en büyük rakibi olan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini ileten isimler arasında yer aldı. Twitter hesabından kısa bir mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu, “Sayın @RTErdogan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı. 

[related-posts id="100481" color="bg-primary"][/related-posts]

Aynı gün el sıkışmamışlardı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılandı. Kullanıcılar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı gün kendisinin elini sıkmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletmesine vurgu yapan paylaşımlarda bulundu. Bir gün önce Anayasa Mahkemesi’nin kuruluş yıl dönümü sempozyumunda bir araya gelen ikilinin el sıkışmaması gündem yaratmıştı. Salona Kılıçdaroğlu’ndan sonra giriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini ayakta bekleyen CHP liderinin elini sıkmadan yerine oturmuştu.

[related-posts id="100556" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.