Karapınar: Büyük bir inançla yola devam!

Karapınar: Büyük bir inançla yola devam!
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, partisinin Genel İdare Kurulu'na (GİK) seçildi. Karapınar, “Büyük bir inançla yola devam edeceğiz” dedi.

BARIŞ KIŞ- İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başaknı Erol Karapınar, haftasonu yapılan kurultay sonucunda partisinin GİK üyeliğine seçildi.

Karapınar, “3. Olağan Kurultayımız hayırlı olsun. Aziz milletimizin umudu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İYİ Parti'mizin iktidarı ve ülkemizin refahı için mücadele etmeye daha büyük bir inançla devam edeceğiz. Bu mücadelede şahsımı GİK üyeliğiyle onurlandıran liderimiz Sn. #MeralAkşener’e ve oylarıyla destek veren tüm dava arkadaşım üst kurul delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kurultayımızın, birlikte görev yapacağımız Genel İdare Kurulu'muzun ve Merkez Disiplin Kurulumuzun ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rotamız Net, Pusulamız Millet” ifadelerini kullandı.

İlçe Başaknı Erol Karapınar, haftasonu yapılan kurultay sonucunda partisinin GİK üyeliğine seçildi. Karapınar, “3. Olağan Kurultayımız hayırlı olsun. Aziz milletimizin umudu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İYİ Parti'mizin iktidarı ve ülkemizin refahı için mücadele etmeye daha büyük bir inançla devam edeceğiz. Bu mücadelede şahsımı GİK üyeliğiyle onurlandıran liderimiz Sn. #MeralAkşener’e ve oylarıyla destek veren tüm dava arkadaşım üst kurul delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kurultayımızın, birlikte görev yapacağımız Genel İdare Kurulu'muzun ve Merkez Disiplin Kurulumuzun ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rotamız Net, Pusulamız Millet” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.