Bozdağ'ın 'şampanya' çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi!

Bozdağ'ın 'şampanya' çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak” diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a tepki gösterdi.

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamasına ilişkin bir haberi alıntılayarak tepki gösterdi.

Bozdağ bugün yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ın akşamında iki manzarayla karşılaşılacağını söyledi.

Bozdağ “14 Mayıs’ın akşamı Türkiye’de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak. Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğlu’na mı emanet edersiniz Tayyip Bey’e mi emanet edersiniz? Ailemizi emanet edemeyeceğimiz insanlara ülkemizi lütfen emanet etmeyelim.“ ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu Bozdağ'a tepki göstererek gençlere seslendi. "Oyunu sakın boşa harcama" uyarısında bulunan Kılıçdaroğlu, tek bir oyun bu konuda yaşanan tartışmalarda önemli olacağını söyledi.

“Sevgili gençler, ülke olarak önümüzde bir eşik var ve bu eşiği hep birlikte aşabilmek için sana ihtiyacımız var demiştim. Tek bir oyla bu ülkeyi bu tartışmalardan çekip çıkaracaksın. Ortadoğu bataklığının kodları ile konuşan siyasetçileri emekli edeceksin. Oyunu sakın boşa harcama.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.