Üniversitede kilo kontrolü!

Üniversitede kilo kontrolü!
İddiaya göre Nişantaşı Üniversitesi'nin sahibi Levent Uysal, akademisyenlerin kilo vermesini istedi. Akademisyenlere bir ay içerisinde 10 kilo vermelerini öğütleyen Uysal, bir ay sonra hocaların kilolarını ölçeceğini belirtti. Bu da yetmezmiş gibi toplantı sonrasında üniversiteye tartı koydurdu

CHP eski Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, ilginç bir olayı köşesine taşıdı. Nişantaşı Üniversitesi'nde akademisyenlere kilo verme baskısı yapıldığını iddia eden Yarkadaş, “Üniversitede haziran ayında yapılan toplantıda Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal toplantı salonundaki iki akademisyeni ayağa kaldırarak kilolarıyla ilgili espri yaptı. Bir ay içerisinde 10 kilo vermelerini öğütleyen Uysal bir ay sonra hocaların kilolarını ölçeceğini belirtti. Bu da yetmezmiş gibi toplantı sonrasında üniversiteye ölçüm cihazı yerleştirildi. Yeni akademik dönem başlangıcına kadar herkese kilo vermesi tavsiye edildi" açıklamasında bulundu.


PAYLAŞIMLARI BEĞENMEK ZORUNDASIN!

Üniversite hakkındaki iddialarını sürdüren Yarkadaş, “Levent Uysal, tüm akademik ve idari personeli bir WhatsApp grubunda topluyor. Uysal’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar bu gruba gönderiliyor ve tüm çalışanların bunları hem ‘beğenmesi’ hem de ‘yorum yapması’ isteniyor. Sosyal medyayı kullanmak istemeyen akademisyenlerin de mutlaka ‘hesap açması’nı isteyen Uysal, 'bu hesaplarda okulun tanıtımının yapılmasını' istiyor. Çalışanların ayrıca üniversitede çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirmeleri yönünde de talimat veriliyor” açıklamasında bulundu. Yarkadaş, bu iddialarını üniversitede görev yapan bir akademisyene dayandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.