Stadyumda hayalet fuar!

Stadyumda hayalet fuar!
Avcılar Belediyesi Firuzköy Atatürk Stadyumu’nda araba fuarı düzenlendi. Gelen tepkiler üzerine araçlar apar topar dışarı çıkarıldı. Damga’ya konuşan Belediye Başkanı Handan Toprak ise statta böyle bir etkinlik yapılmadığını savundu.

Firuzköy Atatürk Stadyumu'nda skandal bir etkinlik gerçekleştirildi. Birçok firmanın katıldığı modifiye araç fuarı nedeniyle stada yüzlerce araba sokuldu. Fuardan fotoğrafların paylaşılması üzerine araçların apar topar stattan çıkarıldığı öğrenildi. Konu hakkında Damga'ya konuşan  Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Yunus Yıldırım, “İçeriye ambulans bile giremezken bu kadar arabanın sahanın içerisinde olması çok tuhaf” dedi. Statta bir etkinlik yapılacağının kendilerine söylendiğini belirten Yıldırım, “Fakat böyle bir etkinlik olacağını bilmiyorduk. Gerçekten ayıp ettiler. Bize danışmış olsalardı ikaz ederdik. Kendi ayağınıza sıkıyorsunuz derdik” açıklamasını yaptı.

Fotoğraf düzmece araç yok
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ise yüzlerce sosyal medya hesabından paylaşımı yapılan araba fuarının, yapılmadığını iddia etti. “Öyle bir şey yok. O araçlar orada mevcut değil" diyen Toprak, "Böyle bir şeye izin vermemiz mümkün değil. Öyle bir etkinlik olmadı” ifadelerini kullandı. Böyle bir etkinliğe izin vermediğini dile getiren Toprak, “Bilgim yok. Sosyal medyada paylaşılınca arkadaşları hemen stada gönderttim. Fotoğraf çekip geldiler. Araba falan yoktu. Paylaşılan fotoğraf düzmece” diye konuştu. Toprak, her ne kadar araba fuarının yapılmadığını savunsa da sosyal medyada, gerçekleşen etkinlikle ilgili yüzlerce paylaşımın yapıldığı görüldü.

Böyle bir fuar yok!
Israrla Firuzköy Atatürk Stadyumu’nda araba fuarı olmadığını iddia eden Handan Toprak, “Bu statta birçok etkinlik yaptık. Biz spora ve sporcuya değer veren bir belediyeyiz” diye konuştu.

Zemin ise lastik izleriyle dolu.

avcılar firuzköy atatürk stadı

EKREM HACIHASANOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.