Mühür kimdeyse Süleyman odur!

Mühür kimdeyse Süleyman odur!
Belediyenin çalışmalarını denetleyen Mesut Üner, mahalle sakinlerine, “Şu an Belediye Başkanı da sizsiniz, projelerin sahibi de sizlersiniz. Biz göreve gelmeden önce söz verdik, bu ilçeyi hep beraber yöneteceğiz. Vatandaşlarımız mahallelere ne istiyorsa onu yapacağız dedik. Şimdi mühür sizde, Süleyman da sizsiniz, hükümdarda sizsiniz” açıklamasını yaptı

Bugüne kadar yapılan çalışmaları vatandaşlarla paylaşan Çatalcaq Belediye Başkanı Mesut Üner, “Bugüne kadar yaptığımız ve yapımı devam eden tüm projelerimizde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve hükümetimizin bakanlarından büyük destekler aldık. Tabi ki en büyük desteğimiz Çatalca halkımızın yapılan tüm anketlerde yüzde 90’lara varan “Yapılan hizmetleri beğeniyoruz” cümleleri ve sonucudur. Ne dedik bu makamlara bizi getirmeden önce sizlere verdiğimiz sözde? Bu belediyeyi sizler yöneteceksiniz, bu belediyede biz olduğumuz sürece siz hangi projeyi istiyor, hangi hizmeti nasıl istiyor iseniz biz onu yapacağız. Biz bunu söyledik. Ve söylemeye devam edeceğiz. Yılmadan, yorulmadan çalışınca, bir de bu güzel ilçemizin siz değerli vatandaşları ile kolkola girip gayretle çalışınca oluyor. Evet çalışınca oluyor” dedi.



Tek tek dinleyeceğiz

Çatalca’nın 39 mahallesinde de vatandaşlar ile buluşacağının altını çizen Belediye Başkanı Mesut Üner, “Bu ilçe halkının bize vermiş olduğu güç ile yaptığımız, yapacağımız her işi mahalle mahalle sizlere gelip anlatacağız. Sizleri tek tek dinleyeceğiz. Tüm başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, müdürlerimiz, sorulacak soruları, yaşanan sıkıntıları anında cevaplandırmak ve bilgilendirmek için ya da vatandaşımızın “Bu da olsun” dediği hizmetleri anında hayata geçirebilmek adına dinlemek için buradalar. Belediye mahallenize, ayağınıza geldi. İşte bu gezilerin sloganı bu” açıklamasını yaptı. Üner, “Şu an Belediye Başkanı da sizsiniz, projelerin sahibi de sizlersiniz. Biz göreve gelmeden önce söz verdik, bu ilçeyi hep beraber yöneteceğiz. Vatandaşlarımız mahallelere ne istiyorsa onu yapacağız dedik. Şimdi mühür sizde, Süleyman da sizsiniz, hükümdarda sizsiniz” diye konuştu.


İSTANBUL'UN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Kaleiçi Mahallesi ve aynı mahallede bulunan Cevdet Barın Caddesi'ndeki çalışmaları denetledi. Üner'e Başkan yardımcıları, Mahalle Muhtarı Ergun Çağlayan ve birim müdürleri eşlik etti. Aynı mahallede bulunan Cevdet Barın Caddesi'ndeki çalışmaları da denetleyen Üner, “Tarihi Kaleiçi mahallemize uygun yaptığımız yol, kaldırım, restore ve Cevdet Barın caddemizdeki çalışmalarımızı yerinde denetleyip, ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Kaleiçi Mahallesi ve Cevdet Barın Caddesi'ndeki çalışmalarımız bittiğinde burası sadece Çatalca’mızın değil tüm İstanbul ve Türkiye’mizin cazibe merkezi olacak. Tarihi ve mistik havasıyla Kaleiçi Mahallesi, tüm dizi ve sinema çekimleri için doğal bir set özelliği taşıyacak. Her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi Kaleiçi ziyaretimizde bizlere güç veren samimi ilgi ve alakanız için yürekten teşekkür ederiz. Zira bu samimi ilgi ve alakanız ilçemize hizmet yolunda bizlere güç veriyor. Hayırlı olsun” dedi.


SİHİRLİ KİTAP OYUNUNU İZLEDİ

Çatalca Belediyesi, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle bir tiyatro gösterisi organize etti. Çatalca Belediyesi tiyatro kursu öğrencileri “Sihirli Kitap” adlı oyunu sergiledi. Ayakta alkışlanan çocuk oyuncularla gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün kendileri küçük, yetenekleri ve yürekleri çok büyük tiyatro kursu öğrencilerimizin Dünya Tiyatro Günü'nde Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde sahnelediği 'Sihirli Kitap’ isimli tiyatro gösterisini büyük bir gururla izledik. Hep beraber gördük. Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza şans verildiğin de neler yapabileceklerini büyük bir gururla izledik. Kararlıyız. Tüm Türkiye ve dünya Çatalca’mızın adını kültür, sanat ve spor hasılı her alanda başarılarıyla duymaya devam edecek. Böylesine güzel bir gösteri için Çatalca Belediyesi tiyatro kursundaki tüm çocuklarımızı ve eğitmenlerimizi yürekten kutlarız. Bu vesileyle de tüm sanat camiamızın Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.