Millet bizi takip edecek

Millet bizi takip edecek
Seçim startını veren Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Akgün, “Kimseyle davamız olmayacak. Gündemi de biz yaratacağız. Gündem takip eden olmayacağız. Millet bizi takip edecek” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün seçim startını Cumhuriyet Meydanı'nda verdi. Çok sayıda kişinin katıldığı törende konuşan Başkan Akgün, “31 Mart 2019 ülkemiz için önemli bir tarih. Yerel seçimler yapılacak. Bu yerel seçimlerden aday olan bütün arkadaşlarıma, muhtarlara, meclis üyelerine, azalarına, belediye başkanlarına hepsine başarılar diliyorum. Bugün bu saatte Ata'mızın önünde onun değerlerine bağlı olduğumuzu bu inancımızı bir kez daha ifade ederek onun gölgesinde yeni bir seçim çalışması dönemine girdiğimizi duyurmak için buraya geldik” diye konuştu.

Kimseyle davamız olmayacak
“Sizlerle birlikte durmadan, usanmadan çalışacağız” diyen Başkan Akgün, “Kimseyle davamız olmayacak. Tek davamız kendi safında olacak. Tek davamız Büyükçekmece'yi daha güzel bir kent yapmak, daha büyük bir dünya kenti yapmak olacak. Bu mutluluk şehrini daha da büyük bir mutluluk şehri yapmak için çalışacağız. İki ay içerisinde projelerimizi anlatacağız. 70 bin eve gireceğiz. Girilmedik kapı bırakmayacağız. 70 bin paketimiz hazır. Bu paketlerde projelerimiz var. Hepsine tek tek  gideceğiz. Sandık görevlisi arkadaşlarımıza tek tek ulaşacağız. Durmadan, usanmadan çalışacağız. Gündemi de biz yaratacağız. Gündem takip eden olmayacağız. Millet bizi takip edecek” ifadelerini kullandı. 

Herkese tapu verilecek
Büyükçekmece'yi betona karşı korumaya devam edeceklerini dile getiren Akgün, “İstanbul'da nefes alınacak yeşil alan bırakmadılar. İstanbul'un dereleri gitti ormanları gitti. Büyükçekmeceli ailemin evine gidecek çantada her kişi için bir tapum var. O tapuda her bir kişi için 123 metrekare yeşil alanım var bunu koru diyor taşı diyor. Bizim buradaki şehirciliğimiz Cumhurbaşkanı'nın da tarif ettiği şehirciliktir. Yüksek katı olmayan, ortalama kat yükseliği 3 olan, kişi başına 123 metrekare yeşil alan düşen bir şehirdir. 35 yıldır bunun mücadelesini verdik ve biz kazandık, Büyükçekmece kazandı. Geleceğimiz için en önemli yaşam alanlarımız olan yeşil alanlarının korunması en büyük görevimizdir. Bu nedenle yapılacak seçimlerde cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yüz proje dedik. Vatandaşlarımızın huzurna bu yüz proje ile çıkacağız. Bunun 60 tanesi yeşil alan düzenlemesi. Sadece bir tanesi bin 200 dönüm. İnşaatı başladı, Tepekent tarafında. Festivallerin bir kısmının yapılacağı yer. Biz İstanbul'un batısında medeni şehircilik yapmaya, kültür sanatta Türkiye'ye örnek olmaya, dünya kenti olmaya, vatandaşlarımızı mutlu etmeye, köpeklerimizi, kedilerimizi, martılarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz” dedi. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.