Koltuk gidiyordu!

Koltuk gidiyordu!
Avcılar Belediyesi başkanlık makamına icra gönderildi. Yeşilkent Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nı yapan Ekşioğlu firması 340 bin liralık alacağı için nakliye kamyonlarını belediyenin önüne çekti. İlgili firmanın avukatları ile belediyenin avukatları yaklaşık 3 saat görüşerek icrayı durdurdu

Aylarca işçilerine maaş ödeyemeyen Avcılar Belediyesi'nin kapısına şimdi de icracılar dayandı. Polis eşliğinde belediyeye gelen icra memurları başkanlık makamının eşyalarını kaldırmak istedi. Belediye avukatlarının uzun süren ikna çabaları sonucunda icranın durdurulduğu öğrenildi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmede nasıl bir karara varıldığı konusunda açıklama yapılmadı. Bu arada belediyeye icrayı, Yeşilkent Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nı yapan Ekşioğlu firmasıni gönderdiği belirtildi.

Pazarı yaptırdı ödeme yapmadı
Ekşioğlu firması Yeşilkent Mahallesi'ne yaptığı kapalı semt pazarını, belediyeden parasını alamadığı gerekçesiyle kaldırmıştı. İlgili firmanın belediyeden alacağı 340 bin liralık ödemeyi bütün görüşmelere rağmen tahsil edemediği, bu nedenle de icra yoluna gitmek zorunda kaldığı öğrenildi. Belediyenin kapısında nakliye kamyonlarını gören vatandaşlar ise Avcılar'ın tarihinin en kötü günlerini yaşadığını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum