Kimse rüşvet vermeyecek!

Kimse rüşvet vermeyecek!
AK Parti’den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan'ın “Herkes evini yapacak kimse rüşvet vermeyecek” şeklindeki afişi ilçede büyük bir tartışma başlattı.

Beykoz’da iş adamı İsmail Gürkan, AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 16 Kasım’da AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığına giden Gürkan, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’a adaylık dilekçesini teslim etti. Gürkan, ilçenin bazı bölgelerine astığı propaganda afişinde de dikkat çeken bir seçim vaadinde bulundu. Gürkan’ın seçim afişinde “Herkes evini yapacak kimse rüşvet vermeyecek” dediği görüldü.

TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK
Tartışmalı afiş hakkında açıklama yapan İsmail Gürkan, 66 yaşında olduğunu ve doğma büyüme Beykozlu olduğunu belirtti. “Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var” diyen Gürkan, “Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım” ifadelerini kullandı. Gürkan’ın tartışmalı afişi, imar sorunları ile sık sık gündeme gelen Beykoz için “İmar sorunu rüşvet ile mi çözülüyor?” sorusunu akıllara getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.