Kerimoğlu üzerinden Kılıçdaroğlu'na mesaj!

Kerimoğlu üzerinden Kılıçdaroğlu'na mesaj!
Bulgaristan’da kumar masasında görüntülenen Kerimoğlu’na ait fotoğrafın eski bir tarihe ait olduğu, CHP’de olağanüstü kurultay isteyen parti içi muhalif isimlerce de basına sızdırıldığı iddia edildi. Kulislerde Kerimoğlu üzerinden Kılıçdaroğlu’na “Kurultayı topla yoksa sonuçlarına katlanırsın” mesajı verilerek köşeye sıkıştırılmak istendiği dile getiriliyor

Siyasetçilerin kumar tutkusu ülke gündeminde yer almaya devam ediyor. Silivri’nin CHP’li Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın kumar tutkusu uzun süre ulusal gündemdeki yerini korurken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un yurtdışındaki kumarhanesi ve turizm seyahati yaptırdığı gemide kumar oynanması da skandal gelişme olarak yaşanmıştı. Siyasetçilerin kumarla ilişkisinin en son örneğine yine CHP’de rastlandı. Bulgaristan’ın Sofya kentinde Türk işletmecilerin çalıştırdığı bir kumarhane masasında görüntülenen Bakrköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun oyun oynarken yanında bulunan isim ise belediye şirketi yönetim kurulu başkan yardımcısı Yalçın Yazıcı.

Parti içi çekişme mi?
Öte yandan CHP’li Başkan Bülent Kerimoğlu olayla ilgili sessizliğini korurken, görüntülerin, parti içi çekişmenin sonucu olarak basına sızdırıldığı iddia edildi. İddialara göre görüntülerin partideki bazı muhalif isimlerce ele geçirildiği, olağanüstü kurultay için imza sürecinin yaşandığı şu günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın olması nedeniyle Kerimoğlu üzerinden Kılıçdaroğlu’na özel bir mesaj gönderildiği ve bu nedenle basına sızıdırıldığı kulislerde dile getiriliyor.

Soylu da dikkat çekmişti
OHAL döneminde, belediye başkanları başta olmak üzere meclis üyelerine yurtdışı yasağı getirilmiş, gerekçe olarak da çıkışların, belediye faaliyetlerinden ziyade keyfi çıkışlar olduğu öne sürülmüştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili açıklamasında, bir CHP’li başkanın 2014-2016 yılları arasında 185 kez yurtdışına çıkarak 557 günü ülke dışında geçirdiğini ifade etmişti. Bakan Soylu ayrıca, 10 CHP’li belediye başkanının yurtdışına çıkan rekor siyasetçiler listesinde başı çektiğini belirtmişti. Gözler, bu açıklamaların ardından, komşu ülkede kumar oynayan belediye başkanlarının yurtdışı trafiğine kilitlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.