İddialar koca bir yalan!

İddialar koca bir yalan!
Beylikdüzü'nde 2 katlı apartmanın balkonundan düşerek öldüğü ileri sürülen 2 yaşındaki kız çocuğu E. Y.'nin, ailesi ve olayda adı geçen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Damga'ya konuştu. Çocuğun istismara uğradığı iddialarına ilişkin aile 'iddialar asılsız' derken İlçe Başkanı Günaydın da “Aile beni arayıp ilgilenmeleri için hastaneye ulaşmamı rica etti. Beni böyle herkes arar. Aileyi tanımam, arayan adamı tanımam” diye konuştu

Beylikdüzü Sahil Mahallesi’nde 6 Eylül Salı günü akşam saat 19.30 sıralarında iddiaya göre, 2 katlı binanın üst katındaki dairede yaşayan 2 yaşındaki E. Y. bilinmeyen nedenle balkondan bahçe zeminine düştü. E.Y.’ye müdahale eden doktorun düzenlediği genel adli muayene raporunda ölüm saati 20.50 olarak bildirildi. Adli muayene raporunda E.Y.’nin vücudunda istismar belirtileri bulunduğu öne sürüldü.Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da yaşanan gelişmeler üzerine, E.Y.’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma sürerken Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede çocuğun cinsel istismara uğradığına ilişkin bir tespit olmadığı kaydedildi.

NE ADAMI TANIRIM NE DE AİLEYİ TANIRIM

Damga Gazetesi ise E.Y’nin babası Ahmet Y.’ye ve hastane başhekimini arayarak 'çocuğu aileye teslim edin' talimatı verdiği öne sürülen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın’a ulaştı. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın şöyle konuştu; “6 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de yönetim kurulu toplantısındaydım. Bende kayıtlı olmayan bir numara 4-5 defa aradı. Cevap vermedim. En son 'kardeşim toplantıdayım neden beni arıyorsun' dediğimde, yeğenim balkondan düştü, şuanda hastanede yoğun bakımda lütfen biraz ilgilensinler dedi. Ben de adını soya dını at ilgileniyorum dedim. Hastaneyi aradım. Bizim insanlarımız bu türlü olaylarda hep ararlar bizi. Adamı tanımam etmem. Aileyi tanımam. AK Parti üyesi mi değil mi bilmem. Daha sonra gece geç saatte mesaj geldi. Başkanım çocuğu kaybettik dedi. Yani aile bana ulaştığında daha çocuk sağdı ve ilgi alaka istedikleri için ben hastaneyi aradım.”


Biraz vicdan gerek

E.Y’nin babası Ahmet Y’de DAMGA’ya konuşarak ‘Benim evladım balkondan düştü vefat etti. Acılıyız. İnternette dolaşan saçma sapan iddialar ile ilgilenmiyoruz. İnsanların biraz vicdanı olmalı. Birisini bir olayla ilgili suçlarken çok rahat suçlamamalısınız. Doktor raporunda önce bazı bulgulardan bahsedildi. Savcılık soruşturması sonrası Adli Tıp gerçek raporu belirledi. Çocuğumun birçok yerini cam kesmiş. Balkondan düşmüş.’ dedi.
 



ÖZEL HABER: MEHMET MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.