Hakkımı helal etmeyeceğim

Hakkımı helal etmeyeceğim
CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gönüllüleri'ne hitap etti. "Disiplinli çalışırsak başarıyı elde ederiz" diyen İmamoğlu, "Alın terimize zarar verenlere, alın terimizi helal etmeyeceğiz. Onları Allah'a havale edeceğiz. Biz, onlar gibi değiliz. Asla yılmayacağız" ifadelerini kullandı

Bostancı Gösteri Merkezi'nde İstanbul Gönüllüleri ile bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, "Uydurma gerekçelerle, hayatta hiç kimsenin aklına gelmeyecek, şeytanın bile aklına gelmeyecek gerekçelerle, hakkımızı gasp ettiler. Demokrasiyi sıkıntıya soktular. Ama yılmayacağız. 23 Haziran'a giderken, bayrama gider gibi sandık mücadelesi vereceğiz" dedi. "Bu ülkede yaşayan her insanı Türkiye'nin teminatı olarak görüyorum" diyen İmamoğlu, "Türk'ü de teminattır, Kürt'ü de teminattır. Herkes bu ülke için teminattır. Bizi ayırmak için kullandıkları hiçbir şey bizleri bölemeyecek. Bunları anlatın. İstanbul'da ne yapmak istiyoruz biz? Adil bir şehir yaratmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mübarek ramazan ayında iftira atıyorlar

Kampanya sürecinin Ramazan ayına denk geldiğini hatırlatan İmamoğlu, ''Bu arkadaşlar, Ramazan ayında her türlü kötü sözü söylüyorlar. İftiralar atıyorlar. Alın terimize zarar verenlere, alın terimizi helal etmeyeceğiz. Onları Allah'a havale edeceğiz. Biz, onlar gibi değiliz. Biz, demokrasiye inanmış, milli birlik ve beraberliğe inanmış insanlarız. En büyük ilacımızın umut olduğuna inanan ve topluma umut vermeye çalışan bireyler olacağız. Ben öyleyim. Kendimi umut olarak görüyorum, siz de kendinizi öyle görün. O bilinçle çalışın. Asla yılmayacağız. Çok çalışacağız. Moralimiz bozulduğunda aklımıza şu cümleyi getireceğiz: Asla vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

Yol haritamızda akıl olacak
Çocukların geleceğini kurtaracaklarını belirten İmamoğlu, "15 yaşında bir kardeşimiz çöp dönüştürme makinesine kapılıp hayatını kaybediyor. Biz bu şehrin çocuklarının geleceğini kurtaracağız. Hep birlikte başaracağız. Yol haritamızda akıl olacak. Yol haritamızda bilim olacak, adalet olacak, ahlak olacak, sanat olacak. Gençlerimizin mutlu bir     şekilde yaşamalarını sağlayacağız.Tatile gidenler dönüyor mu kontrol edelim. Son 1 hafta     sürprizlerim olacak" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.