Avcılar-Beylikdüzü metrobüsünde sapık skandalı! Kadınların korkulu rüyası oldu

Avcılar-Beylikdüzü metrobüsünde sapık skandalı! Kadınların korkulu rüyası oldu
Avcılar-Beylikdüzü son durak arasında sefer yapan metrobüste, kendisini doktor olarak tanıtan bir şahıs uzun zamandır kadın yolcuları rahatsız ediyor. Kadınlar, sapığın bir an önce yakalanmasını istiyor

Avcılar-Beylikdüzü son durak arasında sefer yapan metrobüste, kendisini doktor olarak tanıtan bir şahıs uzun zamandır kadın yolcuları rahatsız ediyor. Yaşananlardan rahatsızlık duyduklarını söyleyen kadınlar, “Bir an önce yakalanmasını istiyoruz” diyerek yetkililere çağrıda bulundu

Metrobüsteki kadın yolcuların korkulu rüyası haline gelen sahte doktor ve tacizci şahsın yakalanması için çok sayıda kadın yetkililere şikayette bulundu.

TÜRKİYE'DE KADIN OLMAK METROBÜSTE BİLE ÇOK ZOR!

Avcılar-Beylikdüzü son durak arasında sefer yapan metrobüste, haftanın hemen hemen her gününde kendisinin doktor olduğunu iddia eden bir şahsın kadınlara yönelik sözlü tacizine rastlanılıyor. Son olarak geçtiğimiz gün metrobüste görülen şahıs, telefonla konuşurken kendisine doktor izlenimi vererek, kadın yolcuların yanına yanaştı ve sözlü tacizde bulundu. “Ben doktorum, ya siz ne iş yapıyorsunuz” diyerek kadınlarla diyalog kurmaya çalışan şahıs ardından da kadınları ya takip ediyor ya da sözlü tacizde bulunuyor. Yaşananlara tepki gösteren kadınlar, “Türkiye'de kadın olmak metrobüsle bir yerden bir yere giderken bile çok zor. Bu sapık sayesinde bunu da görüyoruz” dedi.

KENDİSİNDE BU HAKKI BULABİLMESİ BİLE KORKUNÇ BİR ŞEY

Metrobüsteki sapığı gören ve yaşadıklarını DAMGA'ya anlatan kadın yolcular, “Önce uzun uzun telefonda konuşuyormuş gibi yapıyor ardından da bir kadının yanına gidip sohbet etmeye çalışıyor. Kadın yolcu inince o da peşinden gidip takip ediyor. Çoğu kadın korkudan ses çıkaramıyor. Böyle insanların kendisinde bu hakkı bulabilmesi bile korkunç bir şey. Biz yetkililere şikayetimizi ettik. Metrobüs gişelerindeki güvenlik personeline durumu bildirdik. İnceleyeceklerini ve yakalayacaklarını söylediler. Umarım bir kadının başına bir şey gelmeden yakalanır ve kötü bir olaya sebep olmaz. Yetkililerden ricamız sapığın bir an önce yakalanması” ifadelerini kullandı.

Kaynak:DAMGA GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.