Yasemin Kay Allen'in bikinili pozlarıyla gündem oldu

Yasemin Kay Allen'in bikinili pozlarıyla gündem oldu
Moral bulmak için tek başına tatile çıkan Yasemin Kay Allen, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle buluştu.

Yasemin Kay Allen'in bikinili pozları sosyal medyayı ikiye böldü. Magazin dünyasının popüler isimlerinden Yasemin Kay Allen ve eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya'nın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Aşklarını ilk kez atış poligonunda duyuran çift, İstanbul'a döndükten sonra sessiz sedasız yollarını ayırma kararı aldı. Ayrılık kararı, ikilinin çevresi tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanırken, bu sürpriz ayrılığın nedeni merak konusu oldu.

Ayrılığın ardından moral bulmak için tek başına tatile çıkan Yasemin Kay Allen, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle buluştu. 4 Ağustos Pazar günü pembe bikinisiyle plajda çektiği fotoğrafları paylaşan Allen, doğal ve rahat bir tatil anı sergiledi. Ancak bikinisinin altını fazla indirdiği fotoğrafı, takipçileri arasında hem beğeni topladı hem de eleştirilere yol açtı.

4654.jpg

Kaynak:DAMGA GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.