Blok3, Yenikapı'da en pahalı konsere imza attı!

Blok3, Yenikapı'da en pahalı konsere imza attı!
Ünlü rap şarkıcısı Blok3'ün dün akşam İstanbul Yenikapı'da verdiği konser, Türkiye'nin en yüksel maliyetli konseri olarak kayıtlara geçti.

Rap müziğin parlayan yıldızı BLOK3 dün akşam, Yenikapı’daki İstanbul Festivali’nde on binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. BLOK3, sahnedeki enerjisi, görsel şovları ve müziğiyle bir kez daha hayranlarının kalbini fethetti

Türkiye'nin müzik sahnesinde son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan BLOK3, geçtiğimiz akşam İstanbul Festivali kapsamında Yenikapı'da 50 bin kişiye muhteşem bir konser verdi. Spotify’ın Türkiye dışındaki dinlemeleri baz alarak hazırladığı listelerde iki yıl üst üste birçok şarkısıyla yer alan ve bu başarıyı yakalayan tek isim olan BLOK3, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Konserine görkemli bir giriş yapan BLOK3, alana helikopterle gelerek hayranlarını havadan selamladı. Helikopter pistinden özel bir otomobile binerek konser alanına ulaştı ve bu etkileyici giriş müzikseverler arasında büyük yankı uyandırdı.

Sahneye kırmızı kıyafetiyle çıkan sanatçı, ışık, lazer ve LED ekranlarla donatılmış özel tasarım sahnesiyle izleyicileri büyüledi. Repertuvarındaki her şarkı için ayrı tasarımlar ve görseller hazırlatan BLOK3, konserin tüm detaylarıyla bizzat ilgilenerek, sürprizlerle dolu bir gece sundu.

BLOK3’ün bu görkemli konseri, uzun süredir üzerinde titizlikle çalışılan bir projeydi. Birçok yaratıcı fikir bizzat sanatçıdan çıkarken, kostümler ise özel olarak seçilmiş tasarımcılar tarafından hazırlandı. BLOK3’ün vizyonunu en iyi şekilde yansıtmak için ekibi de büyük bir özenle çalıştı ve ortaya Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en yüksek maliyetli konser olarak anılacak bir gösteri çıktı.

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.