Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın'dan kötü haber: Konuşma yetisini kaybetti!

Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın'dan kötü haber: Konuşma yetisini kaybetti!
Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Gaffur karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Peker Açıkalın'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Açıkalın'ın eşi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Maskeli Beşler, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe gibi Türk televizyonlarında kült işlerde oynayan başarılı oyuncu Peker Açıkalın'dan sevenlerini üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Peker Açıkalın'ın geçirdiği bir rahatsızlık sonucu konuşma yetisini kaybettiği ileri sürüldü.

pekeracikalinjpeg-vcwberf-ueg1sk6nalngla.jpeg

Gündeme bomba gibi düşen bir iddiaya göre; 2011 yılında geçirdiği kalp krizi ile ölümden dönen oyuncu Peker Açıkalın'ın yeniden kalp krizi geçirerek konuşma yetisini kaybettiği magazin gündeminde yer aldı.

61 yaşındaki Açıkalın'ın geçirmiş olduğu bir sağlık problemi sonrası konuşma yetisini tamamen yitirdiği ve bir dizi ameliyat olduğu iddia edildi.

616dbf9a45d2a09550c15a04.webp

Çiğdem Açıkalın, eşinin sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu

Peker Açıkalın'ın eşi Çiğdem Açıkalın, bir anda gündem olan eşinin sağlık durumuna ilişkin gazeteci Onur Akay'a açıklamalarda bulundu.

Çiğdem Açıkalın, Peker Açıkalın'a yönelik çıkan konuşma yetişini yitirdi iddiaları yalanladı. Açıkalın yaptığı açıklamasında "Peker 4 ay önce bir operasyon geçirdi. Şuan konuşması iyi" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.