Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisine imam nikahı kıydı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisine imam nikahı kıydı
Ünlü televizyoncu Mehmet Ali Erbil, kendinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a imam nikahı kıydığını açıkladı. Erbil'in bu açıklaması kamuoyunda geniş yankı buldu.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süre ekranlara ara veren ve yeniden program yapmaya başlayan Mehmet Ali Erbil, yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile Youtube'da yayınlanan bir programa konuk olarak gündemi sarsacak bomba itiraflarda bulundu. Başarılı şovmen, genç sevgilisi ile imam nikahı kıydığını açıkladı.


Erbil, genç sevgilisine imam nikahı kıydı

Türkiye'nin en çapkın erkeklerinden olan Mehmet Ali Erbil yaşadığı ilişkileri ve evlilikleri ile gündemden düşmezken yayınlanan programdaki röportaj ise oldukça ses getirdi. Erbil, bir ayrılıp bir barıştığı genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını açıkladı.

bb3zx-a9zkwkpp9au3x2ta.webp

İmam nikahını Gülseren Ceylan istedi

Mehmet Ali Erbil, Pınar Kerimoğlu'nun programında çarpıcı açıklamalar yaparak gündem olurken imam nikahı ile ilgili ayrıntılara da yer verdi. Erbil, kendinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın imam nikahını istediğini belirtirken "Zaten evli gibiyiz her şey güzel gidiyor" sözleri kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

"Mehir istemedim"

Programa katılan ve soruları yanıtlayan Gülseren Ceylan ise Erbil'in yanıtlarının ardından imam nikahı konusuna açıklık getirdi. Ceylan; "Hoca geldi ve imam nikahını kıydı. Mehmet Ali Bey'den mehir olarak ne istiyorsunuz diye sordu. Ben de mehir istemedim" yanıtını verdi.

65accccf8e3a7e39eb00e3eb.webp

İmam nikahı sonrası çocukları sessiz

Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz aylarda Nergis Kumbasar'dan dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil'in çocuklarından yaş olarak küçük biriyle birlikteliğinden rahatsızlık duyduğunu belirtmiş ve baba kız arasına kara kedi girmişti. Yasmin Erbil başta olmak üzere Mehmet Ali Erbil'in imam nikahı açıklamalarının ardından çocuklarından herhangi bir açıklama ya da paylaşım yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.