Survivor Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın sandalye fırlatmasının perde arkasını anlattı

Survivor Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın sandalye fırlatmasının perde arkasını anlattı
Survivor yarışmasının efsanevi yarışmacısı Nagihan Karadere, geçtiğimiz sezon Acun Ilıcalı'nın öfkeden deliye dönerek sandalye fırlattığı anları ilk kez katıldığı programda anlattı.

Survivor Türkiye yarışmasının güçlü kadın yarışmacısı Nagihan Karadere, geçtiğimiz sezonda Acun Ilıcalı'nın konseyde öfkelenerek sandalyeyi yere fırlattığı anları ilk kez canlı yayında anlattı.


Survivor yarışmasıyla ününe ün katan Nagihan Karadere, geçtiğimiz sezon Survivor All Star 2024 sezonunda Acun Ilıcalı'nın günlerce konuşulan sandalye fırlatma olayındaki perde arkasını katıldığı bir magazin programında anlattı.

Acun Ilıcalı'nın o hali tarihte ilktir!


Aramızda Kalmasın magazin programına katılan Nagihan Karadere, geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'nın çok konuşulan sandalye fırlatma olayına ilk kez konuşarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Karadere, "Acun Ilıcalı'yı ilk kez öyle gördüm. Kafamı eğdim ve o an mikrofonu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. O an Acun Bey'in kalp krizi geçireceğini sandım. Kafamı kaldırdığımda zaten büyük bir kıyamet kopacağını anladım. Acun Ilıcalı'nın o hali tarihte ilktir." dedi.

6708ea5c031ae244b1368879.webp
Nagihan Karadere Aramızda Kalmasın programında konuştu

Acun Ilıcalı'nın sandalye fırlatmasının nedeni nedir?


Survivor All Star 2024 yarışmasında yarışmacı ve eski futbolcu Sercan Yıldırım, konseyin toplandığı dakikalarda espri yaparak gülmesi üzerine Acun Ilıcalı, öfke nöbeti geçirmesine neden olmuştu. O anlarda öfkesine yenik düşen Acun Ilıcalı oturduğu sandalyeyi alarak yere fırlatmıştı.

Acun Bey güldüğümüzü görünce çileden çıktı

O anlarda yarışmacı olan Nagihan Karadere, arkadaşı Sercan Yıldırım ile gülmeye başladığını Acun Ilıcalı'nın ise o gülüşmelerinden rahatsız olarak olayın sonucunda güldüklerini düşündüğünü belirtti.

Karadere; "Acun Bey Sercanla beraber güldüğümüzü görünce çileden çıktı. Daha sonrasında Acun Bey'le durumu konuştuğumuzda olayın gidişatına gülmediğimizi anlattım. Acun Bey de sonrasında yumuşadı zaten" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.