İnci Taneleri'nin en tanınmış isimlerindendi: O isim meğer Yılmaz Erdoğan'ın kardeşiymiş!

İnci Taneleri'nin en tanınmış isimlerindendi: O isim meğer Yılmaz Erdoğan'ın kardeşiymiş!
İnci Taneleri'nde pek çok usta ve başarılı isim yer alırken, dizinin yıldızlarından biri ortaya çıkan kimliğiyle şaşırttı. Dizide en tanınmış karakterlerden biri olan isim meğer Yılmaz Erdoğan'ın kardeşiymiş! İşte o isim...

İlgiyle takip edilen İnci Tanelerini'nin senaryosunu yazan ve başrolünde oynayan Yılmaz Erdoğan yeni sezonda da ekranlarda reytingleri almaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisi artık yeni sezonuyla ekrana gelecek. Büyük izleyici kitlesi yakalayan ve seyircinin sevdiği yapımlardan olmayı başaran dizide Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi olan isim ise şaşırttı!


O İSİM MEĞER YILMAZ ERDOĞAN'IN KARDEŞİYMİŞ!

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen İnci Taneleri dizisinde "Kamuran" karakterini canlandıran isim, dizide pavyon patronuna hayat vermekteydi. O isim dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi Deniz Erdoğan çıktı.

kamuran11.webp

Yılmaz Erdoğan ve Mustafa Erdoğan'ın kardeşi olan Deniz Erdoğan'ın daha önce Vizontele, Organize İşler ve Çok Filim Hareketler Bunlar gibi projelerde de rol aldığı bilinmekte.

GERÇEK HAYATTA DİZİDEKİ ELO KARAKTERİYLE EVLİ

Erdoğan'ın 2 Kasım 1972 tarihinde Hakkari'de dünyaya geldiği ve 2007 yılında dansçı Elif Erol Erdoğan ile dünya evine girdiği biliniyor.

kamuran22.webp

İnci Taneleri dizisinde Elo Abla karakterini canlandıran Elif Erol ile tanışma hikayesini anlatan Deniz Erdoğan verdiği bir röportajda, "Elif, Anadolu Ateşi dansçılarından biriydi. Orada gördüm. İnanılmaz yetenekli. Şarkıcılık desen var, oyunculuk var, dans var. Kendisine dans ederken aşık oldum." demişti.

kamuran33.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.