Jennifer Lopez boşandıktan sonra ilk kez konuştu: Üzerime ev yıkılmış gibi hissettim

Jennifer Lopez boşandıktan sonra ilk kez konuştu: Üzerime ev yıkılmış gibi hissettim
Bütün dünyanın konuştuğu ve birbirine çok yakıştırılan JLO ve Ben Affleck çifti beraberliklerini evlilik ile taçlandırmışlardı. Peri masalı sadece 2 yıl sürdü... Jennifer Lopez sessizliğini bozdu ve biten evliliği ile ilgili ilk kez konuştu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck magazin ve gösteri dünyasında başlıklardan düşmeyen, sevenleri tarafından her adımı merakla takip edilen adeta peri masalını andıran bir birliktelik yaşadılar. Birbirine çok yakıştırılan ikiliye "Bennifer" yakıştırması dahi yapıldı. 2002'de bir film setinde tanışıp aşık yaşamaya başladılar.

Aradan geçen yılların ardından aşk tazelediler, sonunda evlenmeyi başardılar... Tekrar bir araya gelmelerine rağmen bu deneme de uzun sürmedi. 2022'den başlayan evlilik sadece iki yıl sürdü. Çift bir kez daha ayrılık kararı verdi.

124bb4d7-ben-affleck-jennifer-lopez.webp

Davayı Jennifer Lopez açtı

Aralarında bir evlilik anlaşması olmadığı için de herkes, finansal paylaşımların nasıl yapılacağını merak ediyor. Bennifer çifti bütün bunları yaşarken bir yandan da aylar boyu sayısız söylentinin merkezinde kaldı.

65494fd94e3fe10924fdccf5.webp

Boşanma davasını açtıktan sonra ilk kez konuştu

Sonunda 55 yaşındaki Jennifer Lopez, Ben Affleck ayrılığı hakkında ilk kez konuştu. Neden boşandıklarını ve bundan sonrası için neler düşündüğünü samimi bir şekilde anlattı.

Interview dergisi ile yaptığı röportajda verdiği boşanma kararından bir saniye bile pişman olmadığını itiraf etti. Nikki Glaser'a bu ayrılığın kesinlikle ihtiyaç duyduğu şey olduğunu söyledi.

jlometrecirc-4d7a62e1074c49b881a1db737f1f5cfd.png

Boşandığıma pişman değilim

JLo bu konuda konuşurken daha önce yaptığı ve hepsi boşanmayla biten üç evliliğini de anımsattı. Sonra da sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazen kendi kendime düşünüyorum. 'Teşekkürler Tanrım... Bu kadar uzun sürdüğü için üzgünüm. Kendime bunu yaptığım için üzgünüm. Aslında bu konuda dersimi ikinci ya da üçüncü kereden sonra almalıydım."

Hayatı boyunca neredeyse hiç yalnız kalmayan, sevgilileri, nişanlıları ve eşleri eksik olmayan Lopez söylediğine göre bu kez bekar kalmaktan çok da korkmuyor.

jlo-affleck.webp

Yalnızlık ilk anda insana çaresizlik hissi veriyor

Söylediğine göre yalnızlık ilk anda insana çaresizlik hissi veriyor. Korkutucu, yabancı ve hüzünlü. Ama bunun ardından kendini sadece yaşadığı ilişkiyle tanımlamadığını da sözlerine ekledi.
Çünkü ona göre insan her ne kadar bu tür olumsuz duygular içinde olsa da bunun kendisini öldürmediğini keşfediyor. Ondan sonra da kendi kendine mutlu olmayı öğreniyor.

Söylediğine göre Lopez'in yaşadığı da bu zaten: "Başka insanlarda mutluluk arayamam. Mutluluğu kendi içimde bulmalıyım. Ama bazen başka insanlarla olduğumuzda bütün bunları unutuyoruz."

jlo-ben.webp

Bir ilişkim olsun onunla birlikte yaşlanayım

Her ne kadar şu an belirsiz bir süre için kendisini ekleyen bekar hayatına hazır olsa da Jennifer Lopez yine de kendini "Biriyle ilişkide olmayı ve onunla birlikte yaşlanmayı isteyen bir romantik" olarak tanımladı.
Röportajda Jennifer Lopez, her ne kadar daha önce üç kez evlenip boşansa da bu dördüncünün kendisini diğerlerinden farklı etkilediğini gizlemedi.

jlo-met-gala-060524-gettyimages-2151778939-l-1.webp

Sanki kafama bir balyozla vurulmuş ya da üzerime bir bina yıkılmış gibi

Ben Affleck ile evliliğin sonuna gelmesinin kendisi için çok sert bir darbe olduğunu anlattı: "Gerçekten zordu. Sanki kafama bir balyozla vurulmuş ya da üzerime bir bina yıkılmış gibi" diye anlattı durumunu.

Kaynak:Canan İspir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.