Liam Payne intihar mı etti, yanlışlıkla mı düştü? One Direction üyesi Liam Payne madde etkisinde miydi?

Liam Payne intihar mı etti, yanlışlıkla mı düştü? One Direction üyesi Liam Payne madde etkisinde miydi?
One Direction grubunun eski üyelerinden dünyaca ünlü şarkıcı Liam Payne 31 yaşında hayatını kaybetti. Genç ismin ölümünden sonra "İntihar mı etti, yoksa yanlışlıkla mı balkondan düştü?" soruları gündeme geldi. Peki Liam Payne intihar mı etti?

One Direction grubu eski üyelerinden biri olan Liam Payne, trajik şekilde hayatını kaybetti. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde, One Direction grubundan arkadaşı Niall Horan'ın konserine katılmak amacıyla Arjantin’e gelmişti. Payne, başkent Buenos Aires'te kalmakta olduğu otelin üçüncü katından düşerek yaşamını yitirdi.

LİAM PAYNE İNTİHAR MI ETTİ?

Tam adı Liam James Payne olan Liam Payne 29 Ağustos 1993 tarihinde dünyaya gelmiş İngiliz şarkıcı ve söz yazarıydı. Ünlü isim İngiliz-İrlandalı erkeklerden oluşan One Direction grubunun bir üyesi olarak bilinmekteydi. 2010'da X Factor yarışmasına katılarak grubuyla ismini duyuran isimden kötü haber geldi.

Beş stüdyo albümü çıkardıktan sonra çalışmalarına ara veren grubun tanınan üyesi, Arjantin'de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

liam3.jpg
Liam Payne'nin intihar ettiği iddiaları gündeme geldi.

Buenos Aires polisi Payne'nin ölümü hakkında açıklamada bulundu ve Payne'in düşüşünün “son derece ciddi yaralanmalarla” sonuçlandığını ve sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı müdahaleye rağmen kurtarılamadığını ifade etti.

KENDİNİ BALKONDAN MI ATTI?


31 yaşında hayata veda eden Liam Payne'in 7 yaşında bir oğlu bulunduğu bilinmekteydi. Buenos Aires Belediyesi Güvenlik Bakanlığı sözcüsünden ise Pablo Policicchio, müzisyenin “kendisini odasının balkonundan attığını” açıklaması geldi.

"DENGESİZ DAVRANIŞLARI VARDI"


Görgü tanıkları da olay sonrası TMZ'ye konuştu ve düşme olayının yerel saatle 17:00'den kısa bir süre sonra gerçekleştiğini söyledi.

Ayrıca ünlü ismin daha önce otel lobisinde dengesiz davranışlar sergilediğini söyledi. Payne'in ölmeden önce dizüstü bilgisayarını parçaladığı da iddialar arasında yer alırken, odasına geri taşınmak zorunda kaldığı da söyleniyor.

LİAM PAYNE MADDE ETKİSİNDE MİYDİ?

Liam Payne'nin kesin olarak intihar edip etmediği henüz belli değil ancak intihar ihtimalinin yüksek olduğu söylentiler arasında bulunuyor. Ayrıca ünlü ismin olay öncesinde madde kullanmış olabileceği de söylenmekte.

liam1.webp
One Direction grubunun eski üyesi, dünyanın dört bir yanından hayranlara sahipti.
liam4.jpeg
Liam Payne'nin kaldığı otel.
liam5.jpeg
Liam Payne'nin öldüğü otelin önünde, şarkıcının hayranları toplandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.