Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek? Geniş Aile 4: Cevahir ve Ulvi filmi konusu nedir?

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek? Geniş Aile 4: Cevahir ve Ulvi filmi konusu nedir?
Bir dönem ekranların sevilen yapımlarından olan Geniş Aile, filmleriyle de oldukça ilgi çekmişti. Dizinin senaristi İnay, Cevahir ve Ulvi karakterlerini merkeze alan 4. filmin çekileceğini duyurmuştu. Peki Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi oyuncuları kimler?

Daha önce 2009 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen Geniş Aile dizisi toplamda üç sezon sürmüştü. Türk televizyon tarihinin en unutulmayacak yapımları arasına giren dizi, daha sonra film olarak sinemaya uyarlanmıştı.


Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Rasim Öztekin, Rojda Demirer ve Bülent Çolak'ın yer aldığı dizi Komşu Kızı müziğiyle akıllarda yer etmişti. Geniş Aile dizisinin 3. filminin ardından bir film daha geliyor. Peki Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi oyuncuları kimler, konusu nedir?

GENİŞ AİLE 4: CEVAHİR VE ULVİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin senaristi Cüneyt İnay filmin 22 Kasım’da sinemalarda olacağını duyurdu.

GENİŞ AİLE 4: CEVAHİR VE ULVİ KONUSU NEDİR?


Geniş Aile 4 filminin konusu henüz resmi olarak duyurulmadı. Dizinin önceki filmlerde olduğu gibi Cevahir ile Ulvi karakterlerinin hayatlarında geçen hikayeleri konu alacağı düşünülüyor.


2015 yılında 'Geniş Aile: Yapıştır', 2016 yılında 'Geniş Aile 2: Her Türlü' ve 2019 yılında 'Geniş Aile Komşu Kızı' vizyona girmişti. Yeni filmin konusunun o yapımlardaki konuyla benzerlikler taşıyacağı düşünülüyor.

GENİŞ AİLE 4: CEVAHİR VE ULVİ OYUNCULARI KİMLER?


Geniş Aile'nin senaristi Cüneyt İnay'dan dizinin hayranlarını çok heyecanlandıracak bir haber gelmiş ve İnay X hesabında paylaştığı bir gönderide Cevahir ve Ulvi karakterlerine odaklanacak bir filmin senaryosunun yazıldığını açıklamıştı.

genis2.jpeg
Geniş Aile 4 filmi Kasım ayında vizyonda olacak.

Filmin oyuncuları arasında yine Cevahir karakterini canlandıran Ufuk Özkan olduğu ve Ulvi karakterini canlandıran Bülent Çolak'ın olduğu biliniyor. Diğer karakterler ise toplu şekilde henüz açıklanmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.