Ünlü sunucu 450 bin TL dolandırıldı! Cansu Canan Özgen kimdir, aslen nereli? Cansu Canan Özgen kaç yaşında, evli mi?

Ünlü sunucu 450 bin TL dolandırıldı! Cansu Canan Özgen kimdir, aslen nereli? Cansu Canan Özgen kaç yaşında, evli mi?
Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, banka numaralarına benzeyen bir hattan aranmasının ardından 450 bin TL dolandırıldı. Gelişme sonrası sunucunun hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Cansu Canan Özgen kimdir, aslen nereli?

Sunucu Cansu Canan Özgen, 450 bin TL dolandırıldı. Özgen, banka numaralarına benzeyen bir hattan arandı ve kendisini banka görevlisi olarak tanıtan kişi, Özgen’i ikna etmesinin ardından ünlü sunucunun 450 bin lirasını başka bir hesaba aktardı.

Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre olay geçtiğimiz sene yaşandı. Ünlü sunucu, hesaplarına bloke konulmasının ardından savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Şüpheli Mustafa A. yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Ayrıca Mustafa A.'ya "nitelikli dolandırıcılık" suçu sebebiyle 10 sene hapis istemiyle dava açıldı.

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Cansu Canan Özgen, sunuculuk kariyerine Beşiktaş TV’de başlangıç yaptı. Özgen, uzun süre Habertürk ekranlarında yayınlanan Öteki Gündem programında sunuculuk yaptı.

Özgen, eğitim hayatına Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nde başlamıştır, ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

cansu2.jpg
Cansu Canan Özgen, İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Ünlü isim, sunuculuk eğitimini ise Can Gürzap ve Arsen Gürzap’ın kurmuş olduğu Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursunda almıştır.

Bunun yanı sıra medya kariyerine Beşiktaş TV’de adım atmıştır. Özgen, 2012 senesinde Habertürk’e geçiş yapmıştır ve burada gece spikeri olarak çalışmaya başlamıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.