Survivor Hasan Yalnızoğlu öldü mü, neden öldü? Survivor Hasan Yalnızoğlu kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı?

Survivor Hasan Yalnızoğlu öldü mü, neden öldü? Survivor Hasan Yalnızoğlu kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı?
Survivor yarışmacılarından biri olan Hasan Yalnızoğlu hakkında çıkan haberlerden sonra "Hasan Yalnızoğlu öldü mü, neden öldü?" sorgulamaları yapılıyor. Peki Survivor Hasan Yalnızoğlu öldü mü, neden öldü? Survivor Hasan Yalnızoğlu kimdir?

Survivor yarışmacılarından olan Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti. Yalnızoğlu'nun ölüm sebebinin ne olduğu ve hayatı merak edilmeye başlandı. Aslen Fındıklı, Rizeli olan ve laz bir aileden olan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilenmiştir. Peki Hasan Yalnızoğlu neden öldü, öldü mü?

HASAN YALNIZOĞLU ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Survivor yarışmacılarından biri olan Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında pankreas kanseri sebebiyle hayatını kaybetti.

Yüzme sporunda başarılar kazanan isim, küçüklüğünde ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kalmıştır. Orta öğrenimini Pendik'te tamamlamıştır.

Yalnızoğlu, en yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etmiştir. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunudur.

hasan22.jpg
Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti.

Başarılı isim spor kariyerinde birçok başarı elde etmiş ve daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.

Ünlü isim Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan almış ve dansçı Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir.

Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci olmuştur. Yalnızoğlu 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adındaki kişisel gelişim kitabını çıkarmış ve yine 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmacı olarak yarışmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.