Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, aslen nereli? Gamze Türkmen kaç yaşında, mesleği ne?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, aslen nereli? Gamze Türkmen kaç yaşında, mesleği ne?
Ekranlarına sevilen yüzü Kadir Ezildi geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Peki Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne?

Ekranların çok izlenen simalarından olan Kadir Ezildi'nin nişanlısının kim olduğu merak ediliyor. En Hamarat Benim programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi hakkında birçok kez evlilik iddiaları gündeme gelmişti. Kadir Ezildi son olarak nişanlısıyla olan fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlamıştı.

Ezildi'nin nişanlısı son olarak açık halinin paylaşılmasıyla gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programında Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in açık saçlı hali paylaşıldı. Gelişme sonrası Türkmen, hukuki süreci başlattığını duyurdu. Peki Kadir Ezildi'nin nişanlısı kimdir?

KADİR EZİLDİ'NİN NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KİMDİR?


En Hamarat Benim programının popüler sunucusu Kadir Ezildi, uzun süredir gizli tuttuğu sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Tören aile arasında gerçekleşti v, Ezildi'nin takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Kadir Ezildi henüz evlenmedi ancak Gamze Türkmen ile nişanlanmış oldu.

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen aslen Erzurum'lu ve Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde doğmuştur. Şu anda 31 yaşındadır. Türkmen, tanınmış ses sanatçısı Fırat Türkmen'in kardeşi olarak tanınmaktadır. Ayrıca eğitimini Erzurum'da tamamlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.