Erşan Kuneri 3. sezon gelecek mi? 2. sezon yayınlamıştı! Erşan Kuneri dizisi 3. sezon çekilecek mi?

Erşan Kuneri 3. sezon gelecek mi? 2. sezon yayınlamıştı! Erşan Kuneri dizisi 3. sezon çekilecek mi?
Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp oyunculuğunu yaptığı sevilen dizi Erşan Kuneri’nin 2. sezonu yayınlandı. Sevilen dizinin yeni sezonu sonrası 3. sezonun da gelip gelmeyeceği merak edildi. Peki Erşan Kuneri 3. sezon gelecek mi?

Önceki günlerde Netflix’te ikinci sezonu ile ekrana gelen Erşan Kuneri dizisi izleyici tarafından beğeni toplamıştı. Seyirciler tarafından yeni sezonun gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği dizi, ilk sezonundan itibaren geniş bir izleyici kitlesi elde etmişti. Yılmaz’ın ikonik karakteri “Erşan Kuneri”ni tekrar izlemek isteyenler bir sonraki sezonun olup olmayacağını sorgulamaya başladı.

ERŞAN KUNERİ 3. SEZON GELECEK Mİ?


Dizinin 2. sezonu 10 Ekim tarihinde çıkmıştı. Yeni sezon sontası 3. sezonunun olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. “Dizinin yeni sezonu hakkında henüz senarist ve yönetmen Cem Yılmaz tarafından ve yapım ekibi tarafından bir açıklama gelmedi. Ancak konu hakkında bir açıklama geldiğinde sayfamızda yer vereceğiz.


ERŞAN KUNERİ 2. SEZON KONUSU NEDİR?

ersankuneri2.jpeg


Dizinin 2. sezonu ve konusu merak ediliyor. 1980'li dönemlerin ortalarına nostaljik bir yolculuk yapan Erşan Kuneri dizisi, eski oyuncu arkadaşları ve yeni yeteneklerle beraber oluşturduğu filmleri izleyici ile buluşturuyor. Dizi, Kuneri'nin aynı zamanda günümüzde inzivaya çekildiği evdeki yaşamını da anlatıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.